A fost lansat programul de certificare „Maserati Classiche”

Autor: Dan Vache
Maserati Classiche

Maserati Classiche a debutat oficial. Primul automobil care a primit certificarea de autenticitate Maserati este un Mistral 3700.

Maserati Classiche este departamentul care protejează și promovează conservarea și originalitatea patrimoniului auto al companiei. Un serviciu exclusiv de asistență – dedicat clienților și colecționarilor Brandului – care include acum și un proces de certificare a autenticității.

Primul automobil certificat de programul Maserati Classiche este un Mistral 3700, construit în luna martie 1969, în nuanța argintiu Auteuil.

Acest Maserati Mistral a primit un certificat de originalitate în urma unei verificări amănunțite a mașinii (cu peste 300 de verificări efectuate), corelate cu toate documentele deținute de Arhiva Istorică.

Procesul de Certificare este garantat de un comitet de experți și este oferit pentru mașinile Maserati de peste 20 de ani vechime plus seriile speciale, inclusiv cele din trecutul recent precum MC12 și edițiile limitate Quattroporte.

De asemenea, în program este inclus un serviciu pentru reparații minore și întreținere de rutină, precum și un servicii de Detailing auto la cerere.

Maserati Ghibli Hibrid: primul model electrificat

Alături de colecționari și clienți, programul oferă un serviciu pentru a sprijini conservarea mașinilor și restaurarea fiecărui detaliu pentru a se potrivi cu originalul.

Un plan de service dedicat oferă proprietarilor de mașini Classiche, Youngtimer și Speciali posibilitatea de a urmări diferitele etape ale lucrărilor de întreținere sau restaurare efectuate.

Următorul pas în Programul Classiche constă într-o serie de servicii majore de asistență, programate pentru 2022 și care urmează să fie oferite chiar de Maserati, și includ piese de schimb „Classiche” dar și asistență pentru restaurare.

Sarcinile principale ale Maserati Classiche includ fabricarea pieselor de schimb care nu mai sunt disponibile pe piață, urmând indicații preluate din schițele originale. Procesul folosește cea mai bună tehnologie existentă pentru a îmbunătăți fiabilitatea și funcționalitatea componentelor, fără modificări ale aspectului lor estetic.

Pe site-ul Maserati Classiche, clienții pot rezerva cererea pentru Certificarea de Autenticitate Maserati și puteți descoperi toate serviciile și detaliile programului, realizate special pentru pasionații mărcii Trident.

V-ar putea interesa și:

Alături de lansarea programului Maserati Classiche este disponibilă și o nouă colecție Capsule, pentru fanii mărcii. Colecția îmbină stilul cu tradiția și include piese vestimentare pentru bărbați, femei și versiuni „mini-me”. Designul acordă atenție celor mai mici detalii și personalizărilor care reflectă elementele distinctive și culorile tradiționale ale Maserati Classiche.

Maserati produce o gamă completă de mașini unice. Din gama fac parte Quattroporte, berlina sport Ghibli și Levante, primul SUV Maserati. Ghibli și Levante sunt acum disponibile și în versiunea hibridă și sunt primele mașini electrificate ale mărcii Trident.

Gama Maserati este produsă la trei fabrici: Ghibli și Quattroporte sunt construite la Grugliasco (Torino) la uzina Avvocato Giovanni Agnelli (AGAP) și Levante la uzina Mirafiori din Torino. MC20 este produs la Modena, la uzina istorică Viale Ciro Menotti.

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro.

Urmărește-ne pe FacebookTwitter șLinkedIn

Știri similare