24REAL oferă mașini gratuite pentru spații de birouri închiriate

Autor: EVmarket Romania
24REAL

Premieră pe piața imobiliară din România: Agenția 24REAL pune la dispoziția clienților mașini gratuite pentru spațiile de birouri închiriate, chiar de la 100 mp, prin parteneriatul încheiat cu Autonom.

Piața imobiliară globală se află în fața uneia dintre cele mai mari provocări din istorie, lucru care se resimte din plin și pe piața locală, unde criza generată de COVID-19 va conduce la schimbări majore în ceea ce privește viitorul spațiilor de birouri, a lucrului în colectivitate, cât mai ales al închirierii spațiilor de lucru.

Acesta este și motivul pentru care 24REAL, agenție de consultanță imobiliară specializată în închirierea spațiilor de birouri cu suprafețe de până în 1.000 mp, aduce o premieră pe piața locală prin oferirea de mașini către partenerii care solicită spații de lucru în perioada următoare, chiar și pentru suprafețe de la 100 mp.

„Într-o lume dinamică în care mobilitatea este cheia unor afaceri de succes, am venit în întâmpinarea clienților noștri cu oferirea gratuită, fără niciun fel de obligație din partea acestora, a unor automobile pe perioade determinate, indiferent de proiectul contractat, fie că este vorba despre un spațiu într-o vilă, clădire de birouri de clasă medie sau superioară, din orice zonă a Capitalei”,

a declarat Constantin Căpraru, managing partner 24REAL.

Potrivit unei analize 24REAL, siguranța angajaților și optimizarea costurilor reprezintă prioritățile companiilor în această perioadă.

„Decizia oferirii de mașini gratuite pentru companiile care încheie un parteneriat cu 24REAL a fost una ce a vizat o analiză detaliată a modului cum este folosit automobilul pentru deplasarea la și de la birou în interes de serviciu în ultimele luni, astfel că eliminarea unor costuri reprezentate de mentenanță (service), asigurare auto sau chiar leasing ori rate ce ar putea fi ridicate pentru companiile care traversează o perioadă mai dificilă poate constitui un ajutor”, a adăugat Constantin Căpraru.

„Încă de la ridicarea restricțiilor de circulație, odată cu încheierea stării de urgență, am observat modificări în obiceiurile de consum ale clienților noștri. În contextul răspândirii coronavirusului, tot mai mulți angajați sunt mai precauți și preferă utilizarea mașinilor personale sau închiriate pentru deplasarea la locul de muncă în condiții de siguranță. De aceea, inițiativa 24REAL, de a oferi clienților o mașină în costul de închiriere a spațiilor oferite, arată grija și dorința de a-i sprijini în această perioadă dificilă”,

a declarat Maria Tătaru, marketing manager Autonom.

Un alt serviciu oferit de echipa 24REAL este conceptul de „Rentcierge”, lansat tot ca o premieră pe piața imobiliară, în 2017, și vizează asistenţă gratuită şi suport de natură legală prin intermediul unui avocat în vederea îndeplinirii operaţiunilor de înregistrare la Registrul Comerţului a noului sediu social, soluţii gratuite de space planning oferite de către un arhitect autorizat, precum şi soluţii de amenajare a noilor locaţii prin parteneriate cu unii dintre cei mai mari furnizori de astfel de soluţii din piaţă, cât și soluţii de relocare a clienţilor, respectiv consultanţă pentru piaţa de real-estate şi tendinţele acesteia.

Agenția pune la dispoziția managerilor care au contractat spații de birouri cu suportul 24REAL, un autovehicul premium cu șofer, printr-un parteneriat încheiat cu VMS, parte a grupului Autonom.

Fondată în 2014, 24REAL este una dintre cele mai dinamice agenții de consultanță imobiliară specializate în tranzacționarea proiectelor de birouri cu suprafețe de până în 1.000 mp. 24REAL deține, în portofoliu, 99% dintre clădirile de birouri moderne din București și oferă servicii specializate de închiriere, vânzare și intermediere pentru orice tip de clădire cu profil comercial.

Autonom este o companie cu capital 100% românesc, fondată în 2006. Compania oferă soluții moderne de mobilitate și finanțare precum: închirieri pe termen scurt și mediu, leasing operațional, transferuri cu șofer, închirierea temporară de flote, servicii de fleet management, asistență rutieră, servicii de spălătorie auto și închiriere de echipamente. Acestea sunt furnizate printr-o rețea națională unică, prezentă în 33 de orașe din România, Ungaria și Serbia.

Dacă ți-a plăcut articolul, urmărește-ne pe Facebook.

V-ar putea interesa și:

Informaţiile publicate de EVmarket.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Știri similare