Mercedes-Benz EQC vine cu o stație de încărcare Elvi EVBox

Autor: EVmarket Romania
A+A-
Reset
Elvi EVBox Wi-Fi 22 kW castrol on

Mercedes-Benz Romania oferă o stație de încărcare Elvi EVBox Wi-Fi 22 kW gratuită, prin ENGIE Romania, la fiecare Mercedes-Benz EQC achiziționat până la 31 Decembrie 2020.

Elvi EVBox permite încărcarea acasă, fiind o soluție eficientă întrucât oferă posibilitatea de gestiona sesiunile de încărcare direct de pe smartphone.

Mercedes-Benz EQC: caracteristici tehnice auto, prețuri

Clienții EQC pot opta și pentru un abonament de servicii e-mobility, prin încheierea unui contract ENGIE de furnizare energie electrică din surse regenerabile. Acest serviciu oferă asistenţă tehnică din partea echipei ENGIE, monitorizare online pentru încărcările realizate şi acces la o reţea e-charge la nivel național.

FOTO: Elvi EVBox Wi-Fi 22 kW

Elvi EVBox Wi-Fi 22 kW

V-ar putea interesa și:

„Suntem martorii unei tranziții majore către un viitor sustenabil al mobilității, iar Mercedes-Benz EQC a reprezentat un prim pas în această transformare. Prin intermediul parteneriatului cu ENGIE România, cu care impărțim aceeași viziune pentru sustenabilitate, facem încă un pas în această direcție întâmpinându-ne clienții cu o stație de încărcare ce va deveni normă pentru majoritatea locuințelor în anii ce urmează. Pentru că viitorul aparține mobilității electrice”, a declarat Martin Schulz, CEO Mercedes-Benz Romania.

Prețurile pentru versiunea de bază Mercedes-Benz EQC încep de la 76.250 euro cu TVA, fiind eligibil pentru programul Rabla Plus, ce constă în acordarea unor subvenții pentru achiziționarea unui autoturism electric sau plug-in hybrid. Mercedes-Benz EQC are o autonomie de până la 414 km (WLTP).

Mercedes-Benz EQC, testat pentru accidente rutiere

ENGIE Romania şi filialele sale deservesc un portofoliu de 1,9 milioane de clienţi, operează o reţea de distribuţie de circa 20.000 km, deţin două parcuri eoliene cu o capacitate totală de 100 MW şi au 4.000 de angajaţi.

Urmărește-ne pe FACEBOOK

Știri similare