ABB lansează cea mai puternică stație de încărcare

Autor: Dan Vache
A+A-
Reset

Elvețienii de la ABB lansează cea mai puternică stație de încărcare pentru mașini electrice, numită Terra 360. Stația are o putere maximă de 360 kW și poate încărca simultan patru autovehicule electrice.

Pentru o încărcare completă a unei mașini electrice, șoferii vor petrece circa 15 minute la noua stație de încărcare mașini electrice dezvoltată de ABB. Evident, doar mașinile electrice ale căror incarcatoare permit o încărcare ultra-rapidă vor putea fi alimentate.

O autonomie de 100 de km poate fi asigurată în doar 3 minute de noua stație de încărcare a ABB. Noua stație ABB Terra 360 va fi disponibilă în Europa spre finalul anului.

Încărcătoarele sunt complet personalizabile. Acestea pot afișa sigle de branding și opțiuni de iluminare sau pot include un ecran publicitar integrat de 27 ”pentru a reda videoclipuri și imagini.

Stațiile Terra 360 sunt ideale pentru benzinării, magazine de proximitate și alte locații de vânzare cu amănuntul. Acesta pot fi folosit și de clienții comerciali pentru a încărca până la 4 mașini electrice, camionete și camioane simultan sau peste noapte.

V-ar putea interesa și:

ABB statie

Terra 360 este concepută pentru a fi ușor de utilizat. Un sistem de iluminat ghidează șoferii prin procesul de încărcare și arată starea de încărcare a bateriei EV, precum și timpul rămas înainte de sfârșitul unei sesiuni de încărcare optimă.

10 țări din UE nu au un punct de încărcare pe 100 km de drum

Anul viitor, noua stație de încărcare mașini electrice va fi disponibilă și în SUA, America Latină și regiunea Asia Pacific.

ABB a vândut peste 460.000 de încărcătoare pentru vehicule electrice în 88 de piețe din întreaga lume. Peste 21.000 dintre aceste încărcătoare sunt rapide DC.

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro

Urmărește-ne pe Facebook și Instagram

Știri similare