Michelin a lansat noile anvelope Pilot Sport 5 și Primacy 4+

Autor: Cristian Gubandru
A+A-
Reset
Michelin Pilot Sport 5

Michelin lansează noua anvelopă de vară Michelin Pilot Sport5, urmașă a anvelopei Michelin Pilot Sport4,  destinată mașinilor sport și sedan de înaltă performanță. Noua generație Michelin Pilot Sport 5 este disponibilă în 50 de dimensiuni, de la 17 la 20 inch.

Michelin Pilot Sport 5 oferă precizie și reactivitate în curbe datorită tehnologiei Dynamic Response. Un strat hibrid de Aramidă și Nailon formează o centură în jurul întregii structuri a anvelopei pentru a stabiliza banda de rulare și pentru a garanta transmiterea optimă a schimbărilor de direcție.

De asemenea, noua anvelopa Michelin Pilot Sport 5 oferă control maxim datorită aderenței și performanței de frânare extrem de bune pe teren uscat și umed.

V-ar putea interesa și:

Tehnologia Dual Sport Tread Design permite optimizarea benzii de rulare, oferind mai multă performanță pe suprafața umedă datorită părții interioare a benzii de rulare și pe suprafață uscată datorită blocurilor sale exterioare.

Michelin Primacy 4+

Anvelopa Michelin Primacy 4+ este concepută pentru sedanuri și SUV-uri, pentru călătoriile de zi cu zi și călătoriile lungi.

Aceasta se remarcă prin performanța sa de frânare mai bună pe suprafață umedă atunci când este uzată, oferind din ce în ce mai multă siguranță de la primul până la ultimul kilometru. Această performanță se datorează tehnologiei Michelin EverGrip, care combină două straturi de cauciuc pentru a compensa pierderea adâncimii benzii de rulare asigurând elasticitatea necesară canalelor de evacuare atunci când anvelopa este uzată.

V-ar putea interesa și:

Anvelopa de vara Anvelopa Michelin Primacy 4+ va fi disponibilă în 82 de dimensiuni de la 16 la 19 inch până în martie, până la sfârșitul anului 2022 ajungând la 121 de dimensiuni de la 16 la 21 inch.

Michelin Pilot Primacy 4+

Grupul Michelin și-a început activitatea în România în august 2001. În prezent, compania are în România peste 4.400 de angajați, 3 fabrici, 2 la Zalău și una la Florești, o rețea comercială şi un centru de servicii partajate. Începând cu anul 2018, Bucureștiul a devenit centru de coordonare a regiunii Europa Centrală (20 de țări).

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro

Urmărește-ne pe FacebookTwitter șLinkedIn

Știri similare