Spark aduce 100 de Skoda Citigo electric pe străzi

Autor: Dan Vache
Spark

Spark, companie internațională de car sharing, extinde flota în România și Bulgaria cu peste 200 de mașini Skoda CITIGOe iV. O sută de mașini electrice Skoda CITIGOe IV sunt acum disponibile în București. Flota auto Spark în București a ajuns la 170 mașini.

Noul model introdus în flota Spark, Skoda CITIGOe iV, are o baterie de 36,8 kWh și o autonomie de până la 265 de kilometri (WLTP).

Prețuri Spark în România

Prețul pentru închirierea unei mașini Skoda Citigoe este de 0,7 lei pe minut sau 90 de lei pentru 24 de ore.

„Am lansat Spark în România în 2019 cu mai puțin de 50 de mașini în flotă. (…) Ne propunem ca până la finalul anului 2020 să devenim cea mai mare companie de car sharing din România. Flota din București are în momentul de față peste 170 de vehicule electrice”, a declarat Dimitar Stoyanov, country manager, Spark România.

V-ar putea interesa și:

Spark este un brand internațional pentru servicii de car sharing cu mașini electrice, prezent în Europa. În octombrie 2017 compania a început operațiunile în Sofia, Bulgaria, în parteneriat cu Eldrive – cea mai mare rețea de încărcare electrică pentru mașini electrice din regiune, cu mai mult de 250 de stații de încărcare în Bulgaria și România.

Spark este în România din 2019 și oferă utilizatorilor săi doar mașini electrice, care pot fi rezervate prin intermediul unei aplicații. La nivel internațional, Spark deține o flotă de peste 1.000 de mașini electrice.

V-ar putea interesa și:

Compania privată „Spark Technologies UAB” (Lituania) controlează operațiunile din Lituania, Bulgaria și România. Fondatorul și CEO-ul companiei este Nerijus Dagilis, cel care a lansat serviciul în premieră în Vilnius, în 2016.

 

Urmărește-ne pe FACEBOOK