Recall Mercedes pentru peste 2.800 de autoturisme

Autor: EVmarket Romania
recall mercedes benz mercedes-benz

Recall Mercedes pentru 2.840 de autoturisme model 197, 204, și 207. Mercedes-Benz România recheamă în service mașinile pentru a înlocui airbag-ul pasagerului față. Proprietarii mașinilor Mercedes afectate de rechemări în service vor fi anunțați prin intermediul unor scrisori pentru a se programa la o unitate de service. 

Furnizorul TK Holdings, Inc. („Takata”) a informat Daimler AG că anumite condiții climatice ar putea cauza o modificare chimică a substanțelor propulsante în generatorul de gaz a anumitor airbaguri Takata. În cazul producerii unui accident cu declansarea airbag-ului, această modificare ar putea cauza explozia generatorului de gaz din cauza presiunii interne crescute. În acest caz, airbag-ul nu și-ar mai păstra efectul de reținere și ocupanții ar putea fi în pericol de rănire din cauza bucăților generatorului de gaz.

V-ar putea interesa și:

Va fi informată întreaga rețea de parteneri autorizați. Vor fi contactați proprietarii cunoscuți ai autovehiculelor vizate pentru a-i informa despre această campanie și pentru a se prezenta cu autovehiculul la cel mai apropiat Atelier Autorizat Mercedes-Benz pentru remedieri.

Recall Mercedes pentru peste 1.700 de autoturisme

Scopul acțiunii: înlocuirea airbag-ului pasagerului față.

Intervenția este efectuată gratuit, toate costurile fiind acoperite integral de către fabrică.

Seriile de șașiu – VIN – ale autovehiculelor ce fac parte din cele două campanii le găsiți aici (pagina 2/47, WDC2049011F960676, etc) și aici (pagina 2/24, WDC2049011F966828, etc).

V-ar putea interesa și:

Cei care nu sunt primul proprietar, au cumpărat mașina din străinătate, pot suna la un dealer pentru a verifica dacă există un recall Mercedes pentru modelul lor. Operațiunea este gratuită și pentru aceștia.

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro.

Urmărește-ne pe Facebook șInstagram

Știri similare