Recall: Mazda recheamă în service 158 de mașini

Autor: EVmarket Romania
recall mazda

Mazda România anunță un nou recall pentru modelul Mazda3 (BK), care vizează 158 de autovehicule produse în perioada 18 februarie 2003 – 22 iunie 2006 și comercializate în România.

Recall-ul Mazda se face pentru a înlocui capacul airbag-ului frontal șofer cu un altul corespunzător.

Logo-ul Mazda din plastic de pe capacul modulului airbag aflat pe volan se poate sparge și poate proiecta fragmente în interiorul vehiculului în timpul activării airbag-ului în cazul unui accident.

Din cauza unei specificații necorespunzătoare a materialului, sigla din plastic poate deveni fragilă. În aceste condiții, sigla se poate sparge îm timpul activării arbag-ului. Fragmentele de plastic ale acesteia pot lovi ocupanții, crescând posibilitatea de rănire gravă a ocupanților. Nu există nici o avertizare prealabilă pentru acest defect.

Dealerul autorizat Mazda va înlocui capacul airbag-ului frontal șofer cu un altul corespunzător. Reparația se va efectua fără nici un cost pentru proprietar. Operațiunea va dura aproximativ o oră pentru a finaliza reparația. Cu toate acestea, reparatorul poate avea nevoie de vehiculul afectat pentru o perioadă mai lungă de timp pentru finalizare reparație.

V-ar putea interesa și:

În cadrul Campaniei de Service sunt incluse 158 autovehicule Mazda3 (BK) fabricate în uzinele din Japonia (Hofu sau Hiroshima). Seriile de șașiu – VIN – le găsiți aici: (pagina 5/7, JMZBK123251235312, etc).

Recall Mazda în România: rechemări 2020

Compania sfătuiește toți proprietarii care dețin un autovehicul afectat de această defecțiune, să contacteze orice reparator autorizat pentru a stabili o programare, ca să repare vehiculul afectat Mazda3 cât mai curând posibil.

Cei care s-au mutat sau nu mai sunt proprietarul vehiculului vizat de această acțiune, este indicat să anunțe dealerul noului proprietar Mazda, de unde au primit scrisoarea.

V-ar putea interesa și:

În situația în care o companie de leasing deține vehiculul Mazda vizat, aceasta trebuie să trimită scrisoarea de notificare către utilizator, deoarece este vital să fie înștiințat de această Campanie de Rechemare.

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro

Urmărește-ne pe Facebook și Instagram