Nissan anunță un recall pentru crossoverele Nissan Juke

Autor: EVmarket Romania
A+A-
Reset
nissan juke 2021

Nissan România recheamă în service 296 de autoturisme Nissan Juke (F16) pentru înlocuirea butoanelor de blocare a spătarelor de scaune spate. Intervenția este efectuată gratuit, toate costurile fiind acoperite integral de către fabrică.

Nissan a constatat că există posibilitatea ca mecanismul de blocare de la spătarele scaunelor spate la modelele Nissan Juke să nu fie angrenat complet după readucerea scaunului în poziție verticală. În astfel de condiții există riscul ca, în anumite situații particulare, spătarele scaunelor spate să nu fie imobilizate în mod corect.

Compania va contacta toți posesorii vehiculelor Nissan Juke potențial afectate în vederea înlocuirii butoanelor de blocare a spătarelor de scaune spate, fără costuri pentru client.

Intervenția pentru recall-ul modelului Nissan Juke durează aproximativ un sfert de oră și va fi efectuată gratuit.

Proprietarii autoturismelor Nissan Juke afectate de rechemări în service vor fi anunțați prin intermediul unor scrisori pentru a se programa la o unitate de service.

V-ar putea interesa și:

În acest context, se va contacta un Reparator Autorizat Nissan și se va stabili o programare în service cu scopul verificării și reparației vehiculului.

Număr de vehicule Nissan Juke ce ar putea fi afectate în România este de 296 de vehicule.

Cei care nu sunt primul proprietar, au cumpărat mașina din străinătate, pot suna la un dealer pentru a verifica dacă există recall-uri Nissan pentru modelul lor. Operațiunea este gratuită și pentru aceștia.

nissan juke f16

Cei care nu se mai află în posesia autovehiculului menționat, li se solicită să comunice dealerului numele și adresa noului proprietar, respectiv situația autovehiculului.

V-ar putea interesa și:

Urmărește-ne pe Google NewsFacebookTwitter șLinkedIn

Știri similare