Jaguar Land Rover face un recall pentru 7 modele

Autor: Dan Vache
A+A-
Reset
recall jaguar land rover

Recall Jaguar Land Rover în România: Compania Premium Auto, importator oficial, recheamă în service mai multe modele de mașini pentru defecțiuni. Intervenția este efectuată gratuit, toate costurile fiind acoperite integral de către fabrică. Proprietarii mașinilor Jaguar Land Rover afectate de rechemări în service vor fi anunțați prin intermediul unor scrisori pentru a se programa la o unitate de service.

Cei care nu sunt primul proprietar, au cumpărat mașina din străinătate, pot suna la un dealer pentru a verifica dacă există un recall Land Rover sau Jaguar pentru modelul lor. Operațiunea este gratuită și pentru aceștia.

Recall Jaguar Land Rover pentru 65 de mașini

Recall Land Rover: Scurgeri ale conductei de retur a injectorului de combustibil – N590

Autovehiculele rechemate în service sunt modelele Land Rover Discovery Sport, Range Rover Evoque și Range Rover Velar, an 2021-2022. Ţara de origine: Marea Britanie.

Jaguar Land Rover a constatat o situaţie conform căreia la anumite vehicule Land Rover, modele din anul 2021 și 2022 dotate cu motoare diesel Ingenium I4 2.0L AJ21, este posibil ca ansamblul cauciucat al țevii de retur a injectoarelor de combustibil să fi fost fabricat incorect. Conducta de retur, de joasă presiune a injectoarelor de combustibil se poate rupe. Astfel poate permite scurgerea combustibilului în compartimentul motorului, pe partea rece a motorului și pe suprafața drumului.

TOP 10 cele mai ieftine mașini electrice la vânzare în 2021

Acolo unde apare o scurgere în ansamblul conductei de retur a injectoarelor de combustibil, șoferul poate observa un miros puternic de motorină. Sau poate observa pete de combustibil sub locul unde este parcat vehiculul. Combustibilul se poate scurge pe suprafața drumului. Astfel poate reprezenta un pericol de derapare pentru ceilalți participanți la trafic și poate crește riscul de accident.

V-ar putea interesa și:

Vor fi trimise scrisori de înştiinţare pentru campania de rechemare N590, proprietarilor de vehicule Land Rover Discovery Sport, Range Rover Evoque și Range Rover Velar, cu an model 2021-2022. Este necesar pentru a se inspecta codul datei de fabricație de pe conducta de retur a combustibilului și înlocui piesa, dacă este necesar.

Lucrarea va fi efectuată cât mai rapid și mai eficient posibil. După efectuarea unei programări dealerul va putea estima durata intervenției.

Numărul autovehiculelor Land Rover vândute în România, afectate de campanie: 48 – Discovery Sport, Range Rover Evoque și Range Rover Velar, an model 2021-2022.

RECALL Jaguar: Scurgeri ale conductei de retur a injectorului de combustibil – H359

Autovehiculele rechemate în service sunt modelele Jaguar E-PACE, F-PACE, XE și XF, an 2021, fabricate în Marea Britanie.

Jaguar Land Rover a constatat o situaţie conform căreia la anumite vehicule Jaguar, modele din anul 2021, dotate cu motoare diesel Ingenium I4 2.0L AJ21, este posibil ca ansamblul cauciucat al țevii de retur a injectoarelor de combustibil să fi fost fabricat incorect.

Ce mașini ieftine puteți cumpăra prin Programul Rabla 2021

Conducta de retur, de joasă presiune a injectoarelor de combustibil se poate rupe. Astfel poate permite scurgerea combustibilului în compartimentul motorului, pe partea rece a motorului și pe suprafața drumului.

Acolo unde apare o scurgere în ansamblul conductei de retur a injectoarelor de combustibil, șoferul poate observa un miros puternic de motorină. Sau poate observa pete de combustibil sub locul unde este parcat vehiculul. Combustibilul se poate scurge pe suprafața drumului.  Acest lucru poate reprezenta un pericol de derapare pentru ceilalți participanți la trafic și poate crește riscul de accident.

recall jaguar land rover

V-ar putea interesa și:

Vor fi trimise scrisori de înştiinţare pentru campania de rechemare H359, proprietarilor de vehicule Jaguar E-PACE, F-PACE, XE și XF, cu an model 2021. Scopul este pentru a se inspecta codul datei de fabricație de pe conducta de retur a combustibilului și înlocui piesa, dacă este necesar.

Lucrarea va fi efectuată cât mai rapid și mai eficient posibil. După efectuarea unei programări dealerul va putea estima durata intervenției.

Numărul autovehiculelor vândute în România, afectate de campanie este de 17 automobile Jaguar E-PACE, F-PACE, XE și XF, an model 2021.

Foto: Jaguar Land Rover

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro

Urmărește-ne pe Facebook și Instagram

Știri similare