Hyundai face un recall pentru 429 de mașini Tucson NX4e

Autor: Andreea Gutu
A+A-
Reset
Hyundai Tucson NX4e

Hyundai Auto România a lansat o campanie de rechemări în service pentru 429 autoturisme Hyundai Tucson NX4e (HEV si PHEV), fabricate în Cehia, pentru o posibilă defecțiune a imobilizatorului.

Este posibil ca autovehiculele echipate cu sistem de cheie inteligentă să nu respecte reglementările europene din cauza posibilității unei defecțiuni a imobilizatorului. Actualizarea HCU (Hybrid Control Unit) remediază această situație.

Vor fi trimise scrisori personalizate de informare tuturor utilizatorilor de autovehicule Hyundai Tucson NX4e afectate de această campanie de rechemare cu indicația de a se prezenta la cel mai apropiat atelier din rețeaua Hyundai Auto România.

Scopul acțiunii : Modificare codare HCU.

Durata aproximativă a intervenției este de 0.2 ore.

V-ar putea interesa și:

Intervenția este efectuată gratuit, toate costurile fiind acoperite integral de către fabrică. Proprietarii mașinilor Hyundai afectate de rechemări în service vor fi anunțați prin intermediul unor scrisori pentru a se programa la o unitate de service.

Cei care nu sunt primul proprietar, au cumpărat mașina din străinătate,  pot suna la un dealer pentru a verifica dacă există un recall Hyundai pentru modelul lor. Operațiunea este gratuită și pentru aceștia.

Recall Hyundai Tucson NX4e (HEV, MHEV) și Santa Fe HEV

Numărul total autovehicule afectate de campania de rechemare este de 429 de autoturisme Hyundai Tucson NX4e (HEV si PHEV). Seriile de sașiu (VIN), ale autovehiculelor ce fac parte din campanie le găsiți pe aici, pagina 3/7 (TMAJE811DMJ001036, …).

V-ar putea interesa și:

Foto: Hyundai

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro

Urmărește-ne pe Facebook și Instagram

Știri similare