Fiat face un recall pentru peste 100 de mașini Fiat 500e

Autor: Dan Vache
A+A-
Reset
Fiat 500e, Fiat electric cars,

Auto Italia face un recall modelului Fiat 500e, care vizează 103 unități fabricate în Italia, pentru actualizarea software-ului unor sisteme electrice ale vehiculului.

Actualizări de îmbunătățire au fost puse la dispoziție, astfel software-ul unor sisteme electrice ale vehiculului va fi actualizat.

Acțiunile de actualizare a software-ului unor sisteme electrice la modelul Fiat 500e vor fi executate complet gratuit și vor dura trei ore.

Numărul de autovehicule Fiat 500e vizate de recall în România este de 103 de unități.

V-ar putea interesa și:

În cazul unui număr limitat de autovehicule au fost puse la dispoziție actualizări de îmbunătățire. Astfel software-ul unor sisteme electrice ale vehiculului va fi revizuit.

Vor fi trimise scrisori personalizate de informare tuturor utilizatorilor de autovehicule afectați de această Campanie de Rechemare.  Și cei pentru care sunt date de contact corecte și complete (min: nume, adresă ) este valabilă indicația de a se prezenta la cel mai apropiat Atelier din Rețeaua autorizată Fiat.

Mașini Fiat 2021: două modele noi sosesc în România

Cine deține un astfel de autovehicul îl poate duce cât mai curând posibil, la concesionarul de la care a fost cumpărat. Poate merge de asemenea, la oricare altă unitate service autorizată Fiat, având scrisoarea de înștiințare la purtător. Se poate stabili telefonic o programare, contactând unitatea service autorizată Fiat considerată cea mai convenabilă.

V-ar putea interesa și:

Cel care nu este primul proprietar, a cumpărat mașina din străinătate, poate suna la un dealer pentru a verifica dacă există un recall Fiat pentru modelul lui. Operațiunea este gratuită și pentru acesta.

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro

Urmărește-ne pe Facebook și Instagram

# 500e, # Actualizare software, # Operatiune gratuita, # Recall,  # Autovehicule

Știri similare