Înscrieri online în programele Rabla Clasic și Rabla Plus

Autor: EVmarket Romania
A+A-
Reset

AFM simplifică procedura pentru persoanele juridice și trece la înscrieri online în programele Rabla Clasic și Rabla Plus, începând cu data de 24 iulie 2020.

Înscrieri online

„Având în vedere perioada pe care o traversăm, ne-am dorit simplificarea procesului de validare a producătorilor și de înscriere a persoanelor juridice pentru programele Rabla Clasic și Rabla Plus. Fac precizarea că, dosarele vor fi trimise exclusiv prin intermediul poștei electronice, numai începând cu data de 24 iulie 2020”, a declarat preşedintele AFM, Andreea Kohalmi – Szabo, referitor la înscrieri online.

Dosarele de acceptare depuse de către persoanele juridice și dosarele de validare ale producătorilor/dealerilor auto se vor transmite la AFM doar prin intermediul poștei electronice.

V-ar putea interesa și:

În ceea ce privește dosarele respinse cu posibilitatea de remediere, documentele necesare completării/clarificării dosarului de acceptare vor fi transmise către AFM tot prin intermediul poștei electronice, în termenul prevăzut de ghid. Măsura se va aplica și pentru contestaţii, acestea urmând a fi formulate în scris și transmise scanat.

Pentru producători, cererea de decontare se va semna prin utilizarea semnăturii electronice calificate și se va transmite prin intermediul poștei electronice la AFM, respectând condițiile din ghid.

V-ar putea interesa și:

Procedura cuprinzând modul de transmitere a documentelor, adresele de e-mail prin intermediul cărora se realizează comunicarea informațiilor necesare, precum și alte instrucțiuni, vor fi publicate pe site-ul AFM.

Foto:  Jane Snyder from Pixabay                    Urmărește-ne pe FACEBOOK

Știri similare