Discount de 9000 euro pentru mașini electrice într-o țară europeană

Autor: EVmarket Romania
discount

Germania dublează stimulentele oferite cumpărătorilor de vehicule electrice. Pentru mașinile electrice cu un preț net de listă sub 40.000 euro, se oferă un discount de 9.000 euro, dintre care 6.000 euro sunt bonus de la guvern și 3.000 de euro de la producătorii de automobile.

Un discount similar este și în România prin Programul Rabla Plus, de circa 9.300 euro pentru achiziția unei mașini electrice.

Pragul face ca multe vehicule la prețuri mari de la producătorii de automobile premium, precum BMW, Mercedes-Benz, Audi și Tesla să nu fie eligibile la suma totală, scrie Automotive News.

Tesla Model 3 este printre mașinile eligibile având un preț de pornire de 39.990 euro. Alte modele electrice pentru care cumpărătorii vor primi întreaga sumă sunt Volkswagen id.3, care costă de la 29.990 euro în Germania, precum și Peugeot e-208 GT, care costă 36.600 euro și Kia e-Niro, care pornește de la 34.290 euro.

Citiți mai mult pe Wall-Street.ro.

Dacă ți-a plăcut articolul, urmărește-ne pe Facebook.

V-ar putea interesa și:

Informaţiile publicate de EVmarket.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

………………………………………………………………………………………………………………………

#EVmarket #News #Automotive #ElectricVehicle #EVs #ElectricCar #Technology #Drive #EV #eMobility #DriveElectric #FutureMobility #ElectroMobility #FullElectric #PureElectric #Cars #Car #Elektro #Rabla

Știri similare