Toyota Aygo X Cross (2022) – testul elanului cu probleme – VIDEO

Autor: EVmarket Romania
Toyota Aygo X Cross (2022)

Toyota Aygo X Cross (2022) a fost testată de jurnaliștii spanioli de la km77.com într-o manevră bruscă de evitare a unui obstacol.

Crossoverul japonez de dimensiuni mici Toyota Aygo X Cross (2022) s-a destabilizat la testul elanului la o viteză de 70 de km/h, pe care multe modele o trec cu brio.

Toyota Aygo X Cross este o mașină de oraș, dar asta nu înseamnă că nu va fi folosită și în afara orașului. De aceea, spaniolii au decis că trebuie supusă la testul elanului pentru a vedea cum se comportă în cazul unui eveniment neprevăzut care obligă șoferul să facă o manevră bruscă.

La prima încercare, lipsa aderenței produce o subvirare care împiedică efectuarea corectă a manevrei. Acea subvirare a apărut în timpul tuturor trecerilor. Șoferul a reușit să vireze fără să lovească conuri la o viteză de 63 km/h.

Toyota Aygo X Cross (2022) – testul elanului cu probleme – VIDEO

V-ar putea interesa și:

Pe prima jumătate a traseului, Aygo X Cross a rulat fără să piardă aproape deloc viteză deoarece sistemul de control al stabilității nu este unul dintre cele care intervin rapid. Însă, cauciucurile axate pe eficiență, dar și temperatura ridicată din acea zi (temperatură exterioară de 33 de grade) au împiedicat mașina să atingă o viteză mai mare. În ciuda acestui fapt, mașina a oferit o senzație de control la volan, fără mișcări bruște și neprevăzute.

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro

Urmărește-ne pe FacebookTwitter șLinkedIn