Specificații și preț Toyota bZ3

Autor: Dan Vache
A+A-
Reset
toyota bz3

Sedanul electric Toyota bZ3, cel de-al doilea model din gama de vehicule electrice bZ, a intrat în producție. Modelul este fabricat în Tianjin (FAW Toyota), China.

Toyota bZ3 este dezvoltată de Toyota, BYD Auto și FAW Toyota prin joint venture-ul BYD Toyota EV Technology (BTET). Structura bateriei, sistemele de răcire, control și monitorizare a siguranței au fost toate proiectate pentru această mașină.

Specificații și preț Toyota bZ3

Pe piața din China, prețul modelului electric Toyota bZ3 pornește de la 27.300 de dolari. Potrivit normelor CLTC din China, autonomia ar fi de 600 de km. În realitate, mașina electrică are o autonomie sub 400 de km.

Mașina electrică japoneză are o baterie cu fosfat de fier și litiu Blade dezvoltată de BYD. Modelul va putea fi configurat cu baterii de 50 kWh și 65 kWh.

Toyota bZ3 este un model cu 5 locuri și tracțiune față. Sedanul are un ampatament de 2.880 mm, o lungime de 4.725 mm, o lățime de 1.835 mm și o înălțime de 1475 mm. Greutatea depășește 1.700 de kg.

Ținând cont de dimensiuni, bZ3 este cât sedanul Toyota Camry.

Interiorul sedanului electric japonez dispune de sistemul Digital Island care integrează un afișaj central vertical mare cu o consolă de tip tavă. Pe lângă încărcarea fără fir, integrează funcții pentru conectarea smartphone-urilor și multimedia, oferind o nouă experiență clienților. Aerul condiționat, muzica și alte comenzi sunt, de asemenea, integrate în afișajul mare.

toyota bz3

V-ar putea interesa și:

Exteriorul emană stabilitate și putere și prezintă un profil extrem de modulat și elegant, care sugerează un sentiment liniar de viteză. Colțurile barei de protecție subliniază ghidajele de aer și perdele de aer care iau în considerare fluxul de aer, în timp ce mânerele plate ale ușilor, roțile din aluminiu și bara de protecție spate au o formă specială pentru a reduce rezistența aerului.

Urmărește-ne pe Google NewsFacebookTwitter șLinkedIn

Știri similare