Tesla Model S și Model X primesc un display pivotant – VIDEO

Autor: Dan Vache
tesla model x 2021, jocuri de noroc

Publicat pe: 4 mai 2022 / Tesla aduce o funcție interesantă pe noile Model S și Model X. Ecranul central se va putea roti electric spre șofer sau spre pasagerul din dreapta.

Funcția permite o experiență de vizionare mai bună în mașinile Tesla, deoarece producătorul auto vrea să ofere mai mult divertisment în mașină.

Model S și X au un nou display central orizontal mare, care este mai potrivit pentru vizionarea videoclipurilor și un nou afișaj pentru bancheta din spate alimentat de un computer de gaming.

Acum, Tesla a făcut ecranul central al Model S și Model X și mai bun pentru divertisment, adăugând o capacitate de pivotare.

Pivotarea oferă un unghi suficient pentru ca ecranul să fie orientat mai mult către șofer sau să fie orientat complet către pasagerul din față.

În prezent, Tesla nu permite redarea video pe afișajul central atunci când vehiculul nu este în parcare, dar este de așteptat să se schimbe în viitor, pe măsură ce Tesla atinge un nivel mai ridicat de conducere autonomă.

Modelul din video este fabricat în ultima săptămână din aprilie, prin urmare este posibil ca toate vehiculele Model S și Model X produse de atunci să fie echipate cu această nouă funcție

În ultimii ani, compania a venit cu mai multe idei pentru a face pasagerii să fie mulțumiți de interiorul vehiculelor sale.

V-ar putea interesa și:

În 2019, a adus pe mașini Tesla Theater, aplicație care permite streamingul de conținut video atunci când mașina este în modul de parcare și este conectată la o rețea Wi-Fi. Serviciul de streaming este disponibil prin accesarea icon-ului Entertainment, iar serviciile incluse în această fază sunt Netflix, YouTube și Tesla Tutorials.

O altă funcție lansată în 2019 a fost Caraoke, care permite afișarea pe ecran a versurilor melodiile ascultate pentru ca utilizatorii să poată cânta împreună cu artiștii preferați. Între timp, pasionații de jocuri vor putea încerca Cuphead, un joc de acțiune care a primit o ediție specială pentru mașinile Tesla.

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro.

Urmărește-ne pe Google NewsFacebookTwitter șLinkedIn

Știri similare