Nuanța Quicksilver este disponibilă și pe Tesla Model 3

Autor: Cristian Gubandru
tesla model 3 quicksilver, Mașini electrice fabricate în China,

Nuanța Quicksilver, dezvoltată în Europa, la Gigafactory Berlin, este disponibilă și pe Tesla Model 3, la un an după ce a fost disponibilă pe Tesla Model Y. Primele livrări ale clienților din Europa pentru Model 3 Quicksilver vor avea loc în acest trimestru.

Noua vopsea metalizată Quicksilver este concepută să își schimbe nuanța în funcție de unghiul de vizualizare și lumină. Pe Tesla Model 3, nuanța costă 2.000 de euro, iar pe Model Y costă 3.000 de euro.

Configuratorul Model 3 tocmai a fost actualizat cu introducerea uneia dintre cele mai avansate opțiuni de vopsea ale Tesla – Quicksilver.

Quicksilver este o culoare dinamică, cu efect de metal lichid. Dezvoltat în atelierele noastre de vopsire, Quicksilver este conceput pentru a accentua liniile elegante ale Modelul 3.

De la lumini strălucitoare la tonuri închise, această vopsea cu mai multe straturi adaugă o nouă dimensiune care se schimbă subtil odată cu liniile de design atunci când te apropii de Model 3.

Pe Model 3, nuanța Ultra red mai costă 2000 euro, celelalte nuanțe costă 1300 euro: Stealth Grey, Solid Black, Deep Blue Metallic. Pearl White Multi-Coat este în standard.

Tesla Model 3 are un preț de pornire de 41.000 euro cu TVA în România.

Unde este fabricat Tesla Model 3

Producția Model 3 a început la jumătatea anului 2017. Există două fabrici principale care produc Tesla Model 3:

  • Fabrica Tesla din Fremont, California, este prima fabrică Tesla și produce în prezent Model S, Model 3, Model X și Model Y.

Tesla Center București se mută într-o locație nouă, în Voluntari

  • A doua fabrică care produce Tesla Model 3 este Gigafactory Shanghai, situată la Shanghai, China. Gigafactory Shanghai a început producția Model 3 în decembrie 2019, atât pentru piața internă din China, cât și pentru export către alte zone, cu excepția Statelor Unite.

Gigafactory Shanghai este sursa principală pentru Tesla Model 3 livrat pentru piața din România.

Tesla România, reprezentanța companiei americane, a început activitatea pe plan local în mai 2021. Românii pot cumpăra sedanul electric Tesla Model 3 prin Rabla Plus.

Urmărește-ne pe FacebookTwitter și LinkedIn