Suzuki Vitara facelift, mai multe dotări în standard

Autor: Cristian Gubandru
Suzuki Vitara facelift

Suzuki Vitara facelift vine cu modificări estetice ușoare și cu un sistem nou, mai avansat de infotainment. De asemenea, SUV-ul a primit o ușoară îmbunătățire a echipamentelor și sistemelor de siguranță. Modelul actualizat, ajunge în showroom-uri în vară.

SUV-ul japonez, aflat la a patra generație a primit primele îmbunătățiri în 2018, urmate de introducerea tehnologiei hibrid în 2020 și o opțiune de propulsie full hibrid în 2022.

Pentru această nouă actualizare, motorizările 1.4 T Mild Hybrid 129 CP și 1,5 full hibrid 116 CP rămân intacte.

Modificări subtile pentru Suzuki Vitara

Noutățile modelului Suzuki Vitara încep în față, unde găsim o nouă grilă pe unde pătrunde mai mult aer la motor.

Test Drive Volvo EX30: autonomie reală 480 km

Bara de protecție are acum un design mai curat și vine cu un element decorativ vopsit în negru care seamănă cu un bulbar. Luminile de ceață au fost eliminate, iar luminile de zi au devenit mai subțiri decât în trecut.

Din laterală, mașina arată la fel, cu excepția unor jante mai aerodinamice.

Paleta de culori primește două nuanțe noi: Titan Dark Gray Pearl Metallic și Sphere Blue Pearl în combinație cu un plafon negru.

Interior

Interiorul păstrează instrumente digitale analogice, dar primește un nou sistem de infotainment cu un ecran tactil de 9 inch. Acesta acceptă conectivitatea USB, Bluetooth și Wi-Fi, fiind compatibil cu Apple CarPlay și Android Auto.

V-ar putea interesa și:

Ca și în cazul majorității modelelor Suzuki din Europa, Vitara vine cu un set complet de echipamente ADAS. Ca noutate, versiunea actualizată adaugă anumite sisteme noi și îmbunătățite: cruise control adaptiv, sistem de monitorizare a șoferului, recunoașterea semnelor de circulație, asistent pentru păstrarea benzii și sistemul Dual Sensor Brake Support II.

Urmărește-ne pe Google NewsFacebookTwitter și LinkedIn

………………………………………………………………………………………………………

VIDEO: Suzuki Vitara Strong Hybrid

Cea mai nouă tehnologie a japonezilor se numește Strong Hybrid și este dezvoltată in-house. Am testat-o pe un exemplar Suzuki Vitara Strong Hybrid bine echipat.