Noua generație Suzuki S-Cross hybrid: detalii și prețuri în România

Suzuki S-Cross hybrid - preț de pornire în România

Autor: EVmarket Romania
Suzuki S-Cross

Suzuki a prezentat noua generație a SUV-ului Suzuki S-Cross, disponibilă în cele 26 de centre Suzuki din România. Noul S-Cross mild hibrid 48V are un preț de pornire de 20.500 euro cu TVA pentru versiunea de bază.

Suzuki S-Cross hybrid. Preț în România

Noul Suzuki S-Cross 4×4 mild hibrid are un preț în România de 24.200 euro cu TVA in versiunea medie de echipare, în timp ce în echiparea Luxus, 4×4, transmisie automată, costă de la 26.700 euro cu TVA.

Pentru Suzuki S-Cross Strong Hybrid (full hybrid) prețul de pornire este de 26.900 euro cu TVA. In versiunea 4×4, S-Cross full hybrid are un preț de 28.650 euro cu TVA.

Noul Suzuki S-Cross, SUV din segmentul C, este produs la fabrica Suzuki din Esztergom, Ungaria, alături de Vitara. Modelul are printre competitori modelele Nissan Qashqai, Mazda CX-5, Citroen C5 Aircross, Peugeot 3008 și Seat Ateca.

Cabina spațioasă găzduiește confortabil 5 adulți, în timp ce spațiul de încărcare de mare capacitate de 430 de litri oferă versatilitate pentru a susține o varietate de activități în aer liber și de agrement. Noul S-Cross are o lungime de 4.3 metri, o lățime de 1.78 metri, o înălțime de 1.58 metri. Ampatamentul este de 2.6 metri.

Suzuki S-Cross

Trapa panoramică și interiorul îmbunătățesc și mai mult experiența de condus. Panourile glisante duble din sticlă creează o deschidere foarte mare pentru trapa panoramică, care poate fi apreciată de pe orice scaun al mașinii. Când trapa panoramică este închisă, panourile de sticlă au o lungime combinată de 1.000 mm.

ALLGRIP Select 4×4, un afișaj audio de 9 inch și o serie de tehnologii avansate de siguranță pot fi adăugate modelului ales.

Suzuki S-Cross

Date tehnice Suzuki S-Cross 2022

Noul Suzuki S-Cross este echipat cu motorul de 1,4 litri boosterjet 129 de cai putere și 325 Nm. Acesta dispune de sistemul mild hybrid SHVS de 48 V – o versiune îmbunătățită a celei utilizate pe Ignis și Swift.

Noul sistem hibrid Suzuki combină un motor alimentat pe benzină cu o unitate generatoare de motor (MGU) și schimbare automată a vitezelor (AGS). Modelul acceptă atât conducerea hibridă, cât și conducerea EV (motor inactiv) pentru un consum redus de combustibil. Noul sistem hibrid va fi disponibil anul viitor în Europa, mai întâi pe Vitara, apoi pe S-Cross.

Suzuki S-Cross accelerează până la 100 km/h în 9,5 secunde (10,2 secunde pentru modelele cu tracțiune integrală) și atinge o viteză maximă de 195 km/h.

Suzuki Across plug-in hybrid 2.5 PHEV 306 CP – Review

Modelele de top sunt echipate cu sistemul Suzuki Allgrip 4WD cu patru moduri selectabile ca standard (Auto, Sport, Snow and Lock).

Printre dotări sunt jantele din aliaj de 17 inchi, un ecran tactil de infotainment de 7,0 inch, scaune față încălzite, climatizare cu două zone, faruri LED, Apple CarPlay și Android Auto, sistem de intrare fără cheie și control de climatizare cu două zone.

Suzuki S-Cross

Sisteme de asistență

Printre sistemele de asistență pentru șofer sunt recunoașterea semnelor de trafic, controlul adaptiv al vitezei de croazieră, monitorizarea punctului mort și senzori de parcare față și spate.

Echipările superioare beneficiază de un ecran tactil de 9,0 inch, navigație, tapițerie din piele pentru scaune, o trapă panoramică și o cameră de parcare 360 de grade.

V-ar putea interesa și:

Cumpărătorii pot alege dintre 8 nuanțe: Albastru Sphere Peal, Gri Titan Dark Pearl Metallic, Negru Cosmic Pearl Metallic, Maro Canyon Pearl Metallic, Roșu Energetic Pearl, Alb, Alb Cool Pearl și Argintiu Silky Metallic.

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro.

Urmărește-ne pe Google NewsFacebookTwitter șLinkedIn

Știri similare