SsangYong Torres EV-X: specificații, autonomie

Autor: Dan Vache
SsangYong Torres EVX

Constructorul sud-coreean KG Mobility, cunoscut anterior ca Ssangyong, spune că noul SUV electric Torres EV-X poate fi comandat în Coreea. Pe piața europeană, modelul ar putea ajunge la finalul anului și va fi competitor cu Skoda Enyaq iV și Toyota bZ4X. Modelul ar putea costa sub 35.000 de euro, fiind mai ieftin decât SsangYong Korando e-Motion.

Autonomie SsangYong Torres EV-X

SsangYong Torres EV-X este alimentat de o baterie de 73,4 kWh și un motor electric de 201 CP, montat în partea din față.

Autonomia SUV-ului electric Torres EV-X este de aproximativ 500 de km pe baza testelor WLTP. Modelul are la bază SUV-ul SsangYong Torres, disponibil cu motoare pe combustie.

SsangYong Torres EV-X

Dotări

Vor fi disponibile doar două niveluri de specificații, denumite E5 și E7. În specificația E5, mașina este echipată cu o pompă de căldură, roți de 18 inch, faruri cu LED, oglinzi electrice, portbagaj și ștergătoare automate. La interior, SUV-ul dispune de un ecran digital de instrumente de 12,3 inch, climatizare cu două zone, scaune electrice, hayon electric și un ecran tactil de infotainment de 12,3 inch cu navigație prin satelit.

În echiparea E7,  SsangYong Torres EV-X primește scaune din piele, intrare fără cheie, scaune spate încălzite și un design exterior mai robust.

Ambele modele sunt echipate standard cu asistență pentru menținerea benzii de circulație, frânare automată de urgență, senzori de parcare față și spate și o cameră de marșarier.

V-ar putea interesa și:

Noul model introduce limbajul de design Powered by Toughness, un limbaj specific viitoarelor modele electrice. În partea frontală, modelul are lumini de zi LED sub forma unor benzi subțiri, precum și o grilă acoperită și iluminată.

Urmărește-ne pe Google NewsFacebookTwitter șLinkedIn