Mobilize Duo, cvadriciclu electric care va înlocui Renault Twizy

Autor: Cristian Gubandru
A+A-
Reset
mobilize duo

Noul cvadriciclu electric Mobilize Duo este succesorul modelului Renault Twizy. Modelul electric a fost expus la Salonul Auto de la Paris 2022.

Mobilize, ramura de mobilitate a Renault, va lansa Mobilize Duo pentru a oferi o actualizare modelului Renault Twizy.

Mobilize Duo are patru roți și oferă o manevrabilitate asemănătoare unei mașini într-un format mai mic și mai compact. Spre deosebire de mașinile normale, cvadriciclurile nu trebuie să se conformeze atât de multe reglementărilor stricte de siguranță, plasându-le undeva între motociclete și mașini.

mobilize duo

Acest lucru permite vehiculelor să aibă o siguranță mai bună și o protecție împotriva intemperiilor mai bună decât motocicletele, dar la prețuri mai mici.

În timp ce multe cvadricicluri nu au echipamente de siguranță, cum ar fi airbag-urile, care nu sunt necesare acestei clase de vehicule, Duo dispune de airbag-uri în echiparea standard.

Mobilize Duo are două locuri cu o configurație față și spate ca o motocicletă. Spre deosebire de Twizy, acesta va avea scaune din materiale moi și uși mai complete, care pot fi deschise și în sus permițând parcarea în locuri de parcare înguste.

Specificații Mobilize Duo

Modelul electric va fi disponibil în două versiuni, cu viteză limitată la 45 km/h și o versiune care atinge 80 km/h.

Cvadriciclul electric are o autonomie de 140 km (87 mile) și poate fi reîncărcat fie printr-o priză de perete, fie la un încărcător Type 2.

mobilize duo

Mobilize Duo nu va fi disponibil pentru cumpărare ca Twizy, dar va fi oferit pentru abonament sau închiriere pe termen lung, începând cu cel puțin trei luni.

V-ar putea interesa și:

Va exista și o versiune de marfă a vehiculului, cunoscută sub numele de Bento. Acest model ar trebui să fie mai popular pentru serviciile de livrare și operatorii de flote.

mobilize bento

Micro-mașinile electrice cum ar fi Microlino, Eli Zero și Citroen Ami și cvadriciclurile mici devin din ce în ce mai populare în toată Europa.

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro.

Urmărește-ne pe Google NewsFacebookTwitter șLinkedIn

Știri similare