MG revine în Spania cu mașini plug-in fabricate în China

Autor: Andreea Gutu
A+A-
Reset

Brandul iconic britanic MG, preluat de chinezii de la SAIC Motor Corporation în 2007, revine pe piața auto spaniolă în 2021, cu modelele plug-in MG ZS EV și MG EHS.

MG va comercializa în Spania începând din luna aprilie două SUV-uri fabricate în China. Modelul ZS EV este un SUV complet electric, în timp ce MG EHS este un vehicul hibrid plug-in.

Ambele modele MG plug-in vor fi disponibile prin vânzare directă, din stoc, fără listă de așteptare sau precomenzi.

Brandul auto va avea o rețea de vânzări cu dealeri autorizați în orașele spaniole Madrid, Valencia, Barcelona, ​​Gerona și Palma de Mallorca. Începând cu luna mai a acestui an, compania își va extinde rețeaua comercială în toată țara, ajungând chiar și în Insulele Canare.

Chinezii au încredere în noile modele electrificate și acordă o garanție de șapte ani pentru mașinile noi comercializate în Spania. Potrivit lui Pedro García, vicepreședinte al mărcii pentru Spania și Portugalia, garanția va acoperi atât vehiculul, cât și bateria.

V-ar putea interesa și:

Brandul auto are planuri mari cu piața auto europeană unde în trecut avea vânzări bune. Până în 2023, MG se așteaptă să vândă în total 10.000 de vehicule electrificate în Europa. Pentru a atinge acest obiectiv, în următorii ani producătorul auto va lansa cel puțin cinci modele noi.

Două dintre aceste noi modele pe care brandul le va introduce pe termen scurt au fost deja dezvăluite și vor ajunge în acest an în Europa. Acestea sunt Marvel R Electric, SUV electric cu peste 400 de kilometri de autonomie și MG5 Electric, o mașină electrică de familie care depășește și 400 km de autonomie, fiind un rival pentru Nissan Leaf și alte vehicule compacte.

MG Marvel R

MG Marvel R

MG MG5 Electric

MG MG5 Electric

MG este un brand auto britanic fondat în anii 1920. Automobile sport cu două locuri au fost fabricate de britanici la acea vreme. Denumirea a fost inspirată de inițialele companiei de vânzări cu amănuntul Morris Garages.

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro

Urmărește-ne pe Facebook și Instagram

Știri similare