Noua Mazda CX-60 PHEV are peste 300 CP

Autor: EVmarket Romania
Mazda CX-60, masini Mazda,

Producătorul japonez de automobile Mazda va prezenta oficial pe 8 martie 2022 noua Mazda CX-60 PHEV, primul model hibrid plug-in al mărcii, care are peste 300 CP.

Noua Mazda CX-60 PHEV este primul dintre cele două modele noi din gama de SUV-uri mari (CX-60, CX-70, CX-80 și CX-90) ale companiei, care vor fi lansate în Europa în următorii doi ani.

CX-60 PHEV demonstrează angajamentul Mazda față de o abordare cu soluții multiple, a mobilității sustenabile și principiul soluției potrivite la momentul potrivit. Lui CX-60 i se va alătura în viitor modelul CX-80, care va avea trei rânduri de locuri.

Motorizare Mazda CX-60 PHEV

Mazda CX-60 PHEV va inaugura seria europeană a modelelor hibride plug-in cu un tren de rulare care combină un motor pe benzină de 2,5l, cu patru cilindri în linie, cu un motor electric care crește performanța, rezultând o putere de peste 300 CP.

Mașini Mazda 2022: japonezii au două modele noi anul acesta

Pentru primul sistem de propulsie PHEV, Mazda va oferi o accelerare lină și puternică, asigurându-i șoferului mai multă încredere și plăcerea de a conduce în cea mai largă gamă posibilă de scenarii de condus.

Mazda România, importatorul mărcii japoneze pe piața locală, va aduce anul acesta în showroom-uri noile modele Mazda CX-5 2022 și Mazda2 Hybrid.

V-ar putea interesa și:

versiune actualizată a SUV-ului Mazda CX-5 va fi comercializată în toată Europa în prima parte a anului. Pe lista de noi modele de mașini Mazda în 2022 este și Mazda2 Hybrid, care aduce pentru prima dată în gamă un tren de rulare cu tehnologie complet hibridă, cu autoîncărcare.

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro.

Urmărește-ne pe FacebookTwitter șLinkedIn