Kia Motors a dezvăluit nou logo al brandului

Autor: Dan Vache
kia logo

Kia Motors Corporation și-a dezvăluit noul logo și sloganul global al mărcii. Pe 15 ianuarie va prezenta o noua strategie de brand prin care să devină un “lider global” pe piața auto.

Logo-ul este un simbol al noului obiectiv al mărcii Kia. Compania Kia Motors confirmă promisiunea mărcii dezvoltând noul logo pentru a se asemăna cu o semnătură scrisă de mână. Linia ritmică, neîntreruptă a logo-ului transmite angajamentul Kia de a aduce momente de inspirație, în timp ce simetria sa demonstrează încredere. Mișcarea în ascensiune a logo-ului încorporează ambițiile în creștere ale corporatiei pentru marca sa.

V-ar putea interesa și:

Kia Motors dezvăluie noul slogan al mărcii: ‘Mișcarea care inspiră’

Noul logo Kia reprezintă angajamentul companiei de a deveni un simbol pentru schimbare și inovație. Industria auto trece printr-o perioadă de transformare rapidă,.iar Kia se modelează și se adaptează în mod proactiv la aceste schimbări. Noul nostru logo reprezintă dorința noastră de a inspira clienții.pe măsură ce nevoile lor de mobilitate evoluează, iar pentru angajații noștri este un îndemn să facă.față provocărilor cu care ne confruntăm într-o industrie în schimbare rapidă, a spus Ho Sung Song, președintele și CEO-ul Kia Motors.

Noul logo a fost dezvăluit în timpul unui spectacol pirotehnic record pe cerul de deasupra orașului Seul, Coreea de Sud. Evenimentul a beneficiat de 303 „piro-drone” care au lansat sute de artificii într-un spectacol artistic sincronizat,.luminând și sărbătorind noul început al mărcii. Acest lucru a stabilit un nou record mondial Guinness pentru.„Cele mai multe vehicule aeriene fără pilot (UAV) care lansează focuri de artificii simultan”.

Noile obiective și stragegia Kia Motors vor fi prezentate pe 15 ianuarie

Pe lângă un logo nou, compania a dezvăluit și noul slogan global al mărcii, “Movement that inspires” – „Mișcarea care inspiră”. Detalii despre noua strategie, inclusiv scopul și filozofia mărcii, precum și aplicarea pe viitoarea gamă de produse Kia,.vor fi împărtășite prin intermediul evenimentului digital ‘New Kia Brand Showcase’ care va avea loc la ora 09:00,.ora standard în Coreea de Sud, vineri 15 ianuarie 2021 (01:00 CET, 15 ianuarie / 16:00 PST, 14 ianuarie). Evenimentul poate fi urmărit pe canalul YouTube Kia Global.

V-ar putea interesa și:

Lansarea noului logo urmează anunțului strategiei de afaceri pe termen lung ‘Plan S’ dezvăluit de producător în 2020. Conform strategiei ‘Plan S’, compania, printre alte obiective, are ambiția de a ocupa o poziție de lider pe piața auto globală. Aceasta se concentrează pe popularizarea automobilelor electrice și introducerea unei game largi de servicii de mobilitate,.adaptate pentru a satisface nevoile și gusturile persoanelor fizice și ale piețelor locale.

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro

Urmărește-ne pe Facebook și Instagram

Știri similare