Hyundai deschide primul hotel din lume alimentat integral de vehicule electrice

Hotelul Hyundai din Marea Britanie va folosi câteva maşini electrice Hyundai Ioniq 5.

Autor: Cristian Gubandru
hyundai ioniq 5 hotel

Hyundai deschide în Essex, Anglia, primul hotel alimentat integral de vehicule electrice, cu restaurant, bar și cinema. Noul concept de hotel a fost lansat împreună cu MasterChef-ul Grace Dent și nu este conectat la rețea.

Situat în Ongar, Essex, la aproximativ o oră de Londra, cazarea retrasă este locația perfectă pentru o evadare liniștită în mediul rural.

Hyundai Ioniq 5 este capabil să alimenteze hotelul folosind caracteristica sa V2L (Vehicle-to-Load), care furnizează curent alternativ (230V/50Hz) până la un consum de energie de maximum 3,6 kW (sau 15 amperi).

Noul concept a fost lansat după ce Hyundai a intervievat 2.000 de persoane și a descoperit că peste jumătate (55%) dintre acestea au spus că au renunțat la vacanțe din cauza costurilor.

Un hotel alimentat de maşini electrice

Hotelul Hyundai din Marea Britanie va folosi câteva maşini electrice pentru alimentarea cu energie. Acesta va funcționa timp de trei săptămâni și va oferi unui grup de persoane șansa de a-l experimenta.

hotelul hyundai

V-ar putea interesa și:

Hotelul Hyundai este deschis pentru 14 nopți în perioada 19 octombrie – 5 noiembrie pentru persoane din Marea Britanie și Irlanda, care vor fi selectate în urma înscrierii online.

Meniul restaurantului este realizat de MasterChef-ul Grace Dent și include ingrediente din surse locale, din Essex. Restaurantul are mese în interior și în aer liber, gătit la foc și un lounge de cafea.

Seara, norocoșii câștigători vor putea viziona un film într-o zonă privată de cinema care include un proiector, difuzor și aparat de floricele, toate alimentate de modelul electric Hyundai Ioniq 5.

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro.

Urmărește-ne pe FacebookTwitter șLinkedIn

Știri similare