Care este taxa de rezervare online a noului SUV Dacia Duster

Autor: Dan Vache
dacia duster 3

Platforma de e-commerce Dacia a devenit un canal important pentru lansarea noilor modele. Începând chiar din prima săptămână a anului 2024, clienții interesați să cumpere noul Duster au putut participa la o campanie de pre-comenzi pentru primele 200 de exemplare ale acestui model, toate vehiculele disponibile fiind rezervate în numai două zile. Aceștia au putut face rapid o rezervare online pentru noul SUV Dacia.

În prezent, clienții care doresc să comande noul Duster prin intermediul platformei online au la dispoziție un configurator care le permite să aleagă versiunea, tipul de motorizare, culoarea și echipamentele opționale dorite.

Ce avans percepe Dacia pentru o rezervare online noul Duster

Rezervarea vehiculului se face achitând o taxă de 800 de euro (TVA inclus), care se scade la final din valoarea totală a acestuia. Plata se efectuează cu card bancar de credit sau debit, prin intermediul unui procesator securizat de plăți.

Livrarea vehiculului se face la showroom-ul agentului autorizat Dacia pe care clientul îl alege la momentul lansării comenzii.

Noul Duster poate fi comandat, primele livrări către clienți sunt planificate pentru sfârșitul celui de-al doilea trimestru 2024. Prețul de pornire este de 18.800 euro cu TVA.

Prețul unui Duster Hybrid 140 pornește de la 25.150 de euro cu TVA. Noul Duster Hybrid 140 poate fi condus în modul electric până la 80% din timpul de rulare în oraș, reducând consumul de combustibil cu până la 40% în ciclu urban, comparativ cu un motor termic echivalent în ciclu urban, bazat pe obiceiurile de conducere similare.

Test Drive Volvo EX30: autonomie reală 480 km – VIDEO

Lansată în luna august 2018, platforma de vânzări online a mărcii Dacia s-a impus deja ca un instrument practic și rapid pentru rezervarea unui vehicul, ajungând să fie utilizată de un număr tot mai mare de clienți.

V-ar putea interesa și:

De la începutul anului 2024, aproape 4.500 de clienți au apelat la această modalitate de achiziție, cu peste 50% mai mult față de perioada similară a anului trecut. Dintre aceștia, peste 3.000 de clienți au profitat de ofertele speciale disponibile în cursul celei de-a doua ediții a „Sezonului Dacia” derulată în perioada 25 ianuarie – 15 martie.

Modelele care au înregistrat cel mai mare număr de comenzi în acest interval au fost Sandero (inclusiv Stepway) și Logan.

Urmărește-ne pe Google NewsFacebookTwitter șLinkedIn

Știri similare