Dacia Spring este disponibilă la carsharing în România

Autor: Cristian Gubandru
Dacia Spring electric electrica

Spark Car Sharing, serviciul de car sharing din România cu mașini exclusiv electrice, încheie un parteneriat cu Dacia pentru a adăuga 100 de mașini electrice Dacia Spring în flota de carsharing din România.

Dintre toate piețele în care Spark operează în prezent, Dacia Spring este disponibilă exclusiv în România și se va afla în segmentul de preț redus al serviciului.

Dacia Spring este o mașină electrică potrivită pentru mobilitatea urbană, având o baterie de 27 kWh și o autonomie de până la 230 km, conform WLTP.

Dacia Spring electric

Odată cu această extindere, flota companiei de carsharing va depăși 500 de mașini electrice în România, cu 6 modele diferite.

Prețuri carsharing Spark – Dacia Spring

  • 7,35 lei închiriere minim 15 minute
  • 0,49 lei închiriere +1 minut
  • 0,79 lei pe KM, cu excepția închirierii pe 24H (100 KM incluși)
  • 119 lei închiriere 24 ore
  • 135 lei închiriere 24 ore în weekend

Preturi Spark Dacia Spring

Noile mașini vor crește semnificativ disponibilitatea serviciului de carsharing cu vehicule electrice în București.

„În numai doi ani am reușit să ne extindem flota auto de 10 ori și să devenim cel mai mare operator de carsharing din România. Avem mai mult de 80.000 de utilizatori și 6 modele diferite de mașini complet electrice. Mașinile noastre nu eliberează emisii nocive și astfel combatem unele dintre cele mai grave probleme din orașe – poluarea atmosferică și fonică, traficul intens și lipsa spațiilor de parcare. Fiecare dintre mașinile noastre este condusă în fiecare zi de numeroase persoane diferite, care au decis să nu folosească mașina personală sau chiar să nu dețină una”, a adăugat Dimitar Stoyanov, country manager al companiei de carsharing.

Platforma pune la dispoziție peste 1.500 de mașini complet electrice și este disponibilă pentru utilizare în comun prin intermediul aplicației mobile în orașe din țările Uniunii Europene: București, Sofia, Plovdiv și Vilnius. Până în prezent, compania privată, fondată în Lituania, a ajuns la o bază de peste 270.000 de clienți pe toate piețele în care operează.

V-ar putea interesa și:

Spark este în România din 2019 și oferă utilizatorilor săi doar mașini electrice, care pot fi rezervate prin intermediul unei aplicații.

Compania privată „Spark Technologies UAB” (Lituania) controlează operațiunile din Lituania, Bulgaria și România. Fondatorul și CEO-ul companiei este Nerijus Dagilis, cel care a lansat serviciul în premieră în Vilnius, în 2016.

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro.

Urmărește-ne pe Google NewsFacebookTwitter șLinkedIn