Dacia Duster primește kit-ul pentru off-road Adventure. Iată cât costă

Autor: Cristian Gubandru
Dacia Duster Adventure

Dacia Duster primește un kit pentru off-road extrem, denumit Adventure. Acesta este disponibil exclusiv pentru modelele Duster III, versiunile 4×4, echipate cu motorizarea TCe 130 (preț de pornire 23.800 euro cu TVA).

Kit-ul Duster Adventure are o garanție de 3 ani, în limita a 100.000 de km.

Noul Duster echipat cu kit-ul Adventure este adaptat pentru a face față provocărilor pe orice teren. Primele livrări către clienți sunt așteptate să aibă loc începând cu luna septembrie.

Cât costă și ce conține kit-ul de off-road pentru Duster Adventure

Kit-ul Duster Adventure este disponibil la prețul de 5.000 euro și poate fi comandat exclusiv împreună cu noul Duster în showroom-urile mărcii din toată țara, începând cu a doua parte a lunii iunie.

Având în vedere că motorizarea TCe 130 4×4 are un cost de 23.800 euro cu TVA, cei care comandă și kit-ul Adventure vor plăti 28.800 euro cu TVA pentru noul Duster.

Dincolo de designul distinctiv, modelul este echipat cu suspensii înălțate Koni (+30 mm) pentru o performanță optimizată pe teren accidentat, pneuri BFGoodrich All-Terrain KO2 215/70 R16 100/97R, pentru aderență și tracțiune superioare, jante de tablă de 16”, scut motor din duraluminiu de 6 mm, precum și cu scut diferențial spate din oțel de 2,5 mm.

Accesorii funcționale precum barele de pavilion transversale, un roof rack pe care se poate monta un suport de antenă CB și lumini adiționale de tip LED, precum și antena de tip coadă de rechin, completează lista de dotări.

Noul Duster poate fi echipat cu Pack Sleep – un pat pentru 2 persoane

Noua Dacia Duster este construită în uzina de la Mioveni (Județul Argeș). Prețul de pornire este de 18.800 euro cu TVA pentru motorizarea pe GPL și de 20.000 euro cu TVA pentru motorizarea pe benzină mild hybird. Prețul unui Duster Hybrid 140 pornește de la 25.150 de euro cu TVA (full hybrid).

Începând din 1968, aici au fost produse peste 7,6 milioane de vehicule, începând cu Dacia 1100 până la noua gamă de modele Logan, Sandero, Jogger și Duster.

Uzina are o capacitate de producție de 1.392 de vehicule pe zi, ceea ce echivalează cu o cadență de fabricație de un vehicul la 55 de secunde. Aproape 90% din producție este destinată exportului, în principal în Europa Occidentală, Nordul Africii și Orientul Apropiat.

Urmărește-ne pe FacebookX și LinkedIn