Cupra deschide cel de-al doilea showroom al mărcii din România

Autor: Cristian Gubandru
cupra showroom timisoara, importatori auto,

Cupra deschide cel de-al doilea showroom al mărcii din România, în orașul Timișoara. Primul showroom Cupra din România a fost inaugurat, în noiembrie 2022, în București, la GTT Motors.

Noul showroom Cupra Garage este situat ȋn Calea Lugojului 136, Ghiroda, la Porsche Timișoara – distribuitor autorizat multimarcă al grupului Volkswagen AG, ce face parte din rețeaua Porsche Inter Auto.

„Atunci când selectăm un oraș pentru a deschide o nouă locație este nevoie de o abordare strategică, deoarece trebuie să fie recunoscut totodată și potențialul pieței unde se face lansarea. Cupra este un brand neconvențional, iar Cupra Garage este un element cheie în strategia acestuia de implementare locală”, a declarat Horațiu Moldovan, Brand Manager Cupra România.

Modele Cupra în showroom-urile din România

În prezent, ȋn showroom este expus modelul Formentor VZ5, cel mai puternic model al mărcii de până acum, iar ȋn perioada imediat următoare, acestuia i se va alătura și Born – o mașină 100% electrică.

EVconnect va avea peste 500 de stații publice electrice în 2023

Ȋn anul 2021, brandul a lansat prima sa mașină 100% electrică – Cupra Born, dând, astfel, startul ofensivei electrice a mărcii.

Marca va lansa în 2024 modelele Tavascan și Terramar, urmate de UrbanRebel în 2025.

Ȋn acest an, brandul spaniol intenționează să deschidă noi locații Cupra Garage ȋn Berlin, Madrid, Manchester și Paris. De asemenea, parte a obiectivului declarat de a deveni un brand global, Cupra analizează în prezent intrarea în America de Nord.

V-ar putea interesa și:

Cele mai dorite modele spaniole sunt Cupra Formentor, cu 97.600 vânzări, și modelul electric Cupra Born, cu 31.300 de vânzări.

Obiectivul brandului spaniol este să producă peste 500.000 de automobile urbane electrice pe an pentru diferitele mărci corporative din Martorell. Cu viitorul model derivat din UrbanRebel Concept, marca ȋși dorește să democratizeze mobilitatea electrică și să o facă cât mai accesibilă viitorilor săi clienți.

Marca spaniolă plănuiește să-și dubleze vânzările, rețeaua de distribuție și cifra de afaceri la 5 miliarde de euro. De asemenea, brandul și-a planificat la nivel global dublarea ȋn următorul an a numărului de experți ȋn vânzări.

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro.

Urmărește-ne pe Google NewsFacebookTwitter șLinkedIn

Știri similare