Cupra a inaugurat primul showroom al mărcii din România, ȋn 2022

Autor: Cristian Gubandru
cupra garage bucuresti

Cupra a inaugurat primul showroom al mărcii din România, la București, ȋn 2022, pe Bulevardul Theodor Pallady 42 B, la GTT Motors, fost dealer Opel, care din 2020 a devenit dealer Seat și Cupra și service autorizat Skoda.

Obiectivul brandului spaniol este să producă peste 500.000 de automobile urbane electrice pe an pentru diferitele mărci corporative din Martorell. Cu viitorul model derivat din UrbanRebel Concept, marca ȋși dorește să democratizeze mobilitatea electrică și să o facă cât mai accesibilă viitorilor săi clienți.

Marca spaniolă plănuiește să-și dubleze vânzările, rețeaua de distribuție și cifra de afaceri la 5 miliarde de euro. De asemenea, brandul și-a planificat la nivel global dublarea ȋn următorul an a numărului de experți ȋn vânzări.

„Este nevoie de o abordare strategică ȋn ceea ce privește alegerea unei noi locații, deoarece trebuie să fie recunoscut totodată și potențialul pieței unde se face lansarea. Cupra este un brand neconvențional, iar Cupra Garage este un element cheie în strategia acestuia de implementare locală. Dorim să generăm experiențe unice și emoționale, iar faptul că avem propria noastră locație în showroom-ul Cupra Garage din București, confirmă faptul că ne transformăm ambiția în realitate”, a declarat Horațiu Moldovan, Brand Manager Cupra România.

Bucureștiul adaugă pe harta brandului spaniol o nouă locație ce se evidențiază prin identitatea proprie și exclusivă a mărcii, prin elementele de design ȋn culoarea cuprului.

TOP 7 cele mai ieftine mașini electrice cu o autonomie de peste 300 km

Brandul a lansat prima sa mașină 100% electrică – Cupra Born, dând astfel startul ofensivei electrice a mărcii.

În showroom sunt expuse Cupra Born – o mașină 100% electrică, precum și cel mai puternic model al mărcii de până acum, Cupra Formentor VZ5.

Noi modele Cupra

În 2024, va sosi pe piață SUV-ul Tavascan, a doua mașină complet electrică, urmată de interpretarea radicală a conceptului electric urban UrbanRebel, în 2025.

De asemenea, Cupra a anunțat că va lansa două vehicule noi până la sfârșitul anului 2025: un SUV electric complet nou precum și modelul Teramar, cu versiuni mild-hybrid și plug-in-hybrid, având o autonomie electrică de aproximativ 100 km, ce se va alătura noilor generații de vehicule electrice.

V-ar putea interesa și:

Cupra a devenit rapid un brand global, dezvoltând ȋn cei 4 ani de existență o rețea de distribuție, ce a reușit să vândă ȋn primele 9 luni ale acestui an 100.000 de autovehicule. Aproape 18.000 dintre acestea s-au livrat ȋn luna septembrie.

Urmărește-ne pe Google NewsFacebookTwitter și LinkedIn

Știri similare