Un dealer BMW deschide showroom la Baia Mare

Autor: Cosmin Lixandru
showroom BMW Baia Mare Satu Mare, modele BMW

Group West Motors, centrul integrat BMW din Satu Mare, se extinde acum cu un proiect nou la Baia Mare, o zonă care nu era reprezentată până acum pentru clienţii mărcii.

Proiectul completează investiţia de aproximativ 2 milioane euro în centrul multimarcă Group West Motors MM, amplasat pe Bulevardul Independenței 59 în Baia Mare cu un spaţiu dedicat BMW.

Noul centru asigură operaţiuni de vânzare şi service BMW şi creează 10 locuri de muncă, un showroom după cel mai moderne standarde ale mărcii, precum şi 4 puncte de lucru pentru mecanică echipate cu tehnologii moderne, de la echipamente pentru reparații automobile electrice până la cele mai sofisticate instrumente de geometrie roți.

V-ar putea interesa și:

Group West Motors Baia Mare aduce în premieră o nouă experiență de vânzări. Este primul shoowroom local organizat după noua paradigmă a mărcii „Retail.Next”. Acesta combină un design nou, deschis, de tip lounge, cu un set puternic de instrumente digitale, mai conectate.

Clientul poate face configurația automobilului dorit pe un device propriu, aşa cum este un smartphone sau laptop, ca apoi aceasta să fie oricând transferată către sistemele din showroom, pentru a fi continuată, şi înapoi.

Transformarea din showroom este susţinută de o nouă filozofie de design care face tranziţia de la o prezentare liniară a automobilelor, la un spaţiu cu clientul în punct central, cu o zonă de lounge şi redefinirea birourilor pentru reprezentanții de vânzări.

V-ar putea interesa și:

Un punct important este legătura dintre lumea digitală şi cea reală, care combină soluţii BYOD (Bring Your Own Device) cu displayuri de calitate şi pe viitor chiar posibilitatea de a folosi căşti de realitate virtuală.

Urmărește-ne pe Google NewsFacebookTwitter șLinkedIn