VIDEO: Testul elanului cu Alfa Romeo Tonale

Autor: Dan Vache
A+A-
Reset
alfa romeo tonale plug in

Spaniolii de la KM77 au supus la testul elanului modelul Alfa Romeo Tonale, al doilea SUV al mărcii italiene. Jurnaliștii au testat versiunea cu un motor pe benzină mild-hybrid de 131 de cai putere și transmisie automată cu dublu ambreiaj cu 7 trepte.

Modelul testat Alfa Romeo Tonale este o ediție specială numită Speciale și are roți de 20 inch (Pirelli PZero 235/40 R20 96V), față de 18 inch în standard.

VIDEO: Testul elanului cu Alfa Romeo Tonale

Cel mai bun rezultat la testul elanului a fost înregistrat la o viteză de 74 km/h, datorită transmisiei care stă într-o treaptă inferioară și nu schimbă într-o treaptă superioară. Spaniolii mai spun că balansul SUV-ului este moderat, iar direcția este precisă.

Modelul italian este un SUV de 4,53 metri lungime, concurent cu modele Audi Q3, BMW X1, Lexus UX și Mercedes-Benz GLA.

V-ar putea interesa și:

Alfa Romeo Tonale este disponibil Plug-In Hybrid cu 280 CP, cu o motorizare diesel de 1,6 litri 130 CP și două versiuni pe benzină mild-hybrid de 1,5 litri 130 CP și 160 CP. Modelul are un preț de pornire de 34.900 euro cu TVA în România.

Alfa Romeo Tonale Plug-In Hybrid Q4 este modelul ales de brandul italian pentru a intra în lumea electrificării. Acesta are 280 CP și poate parcurge 80 de km în modul electric în oraș.

Noua versiune reprezintă vârful de gamă și marchează un nou capitol pentru Alfa Romeo. SUV-ul Plug-In Hybrid Q4 oferă o autonomie de 600 km în total, în timp ce emisiile sunt reduse cu până la 26 g/km.

Logo-ul istoric Alfa Romeo este reinterpretat pentru a sublinia procesul de electrificare al mărcii. Brandul italian va deveni o marcă cu emisii zero în 2027, când întreaga gamă va fi 100% electrificată.

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro.

Urmărește-ne pe Google NewsFacebookTwitter șLinkedIn

Știri similare