Trei modele plug-in hybrid Jeep 4xe, disponibile în România

Autor: Dan Vache
Jeep 4xe PHEV

Jeep Renegade 4xe, Jeep Compass 4xe și Jeep Wrangler 4xe, noua generație de modele plug-in hybrid lansate de mărcă, sunt disponibile în România. Gama Jeep 4xe pornește de la 32.500 euro, TVA inclus și beneficiază de bonusurile financiare prin Programele Rabla și Rabla Plus.

Fiecare vehicul plug-in hybrid Jeep poartă o insignă 4xe și este echipat standard cu tracțiune integrală 4×4, rămânând fidel vocației sale pentru explorarea tuturor terenurilor. Manevrabilitatea îmbunătățită, timpul sporit de răspuns la accelerație, cuplul crescut generat de sistemul de propulsie electrică, consumul foarte redus, alături de emisiile zero în condițiile de rulare 100% electrică sau sub 50 g/km în modul hibrid – sunt doar câteva dintre upgrade-urile cele mai importante ale noii game Jeep.

Atât Jeep Renegade 4xe, cât și Compass 4xe sunt disponibile alături un motor turbo pe benzină de 1,3 litri, împerecheat cu un motor electric situat pe puntea spate, alimentat de o baterie de 11,4 kWh.

Noile compacte Jeep pot fi reîncărcate în timpul conducerii sau de la o sursă externă, fie acasă de la o priză de uz casnic, utilizând un Wallbox sau de la un punct de încărcare publică.

Mașini Jeep 2021: modele hibride plug-in sosesc în România

De unul singur, motorul turbo de 1,3 litri oferă două versiuni de putere, de 130 CP respectiv 180 CP, plus cei 60 CP produși de motorul electric, pentru un total de 190 CP (pe versiunea de echipare Limited) sau 240 CP (pe nivelurile de echipare S și Trailhawk).

În ceea ce privește cuplul, motorul electric produce 250 Nm, în timp ce motorul cu ardere livrează 270 Nm. Combinația dintre un motor cu ardere internă și unitățile electrice garantează performanța angrenajului și plăcerea maximă de conducere: accelerație de la 0 la 100 km / h în aproximativ 7,5 secunde, viteză maximă de 130 km / h în mod complet electric și până la 200 km / h în modul hibrid.

V-ar putea interesa și:

Prețuri în România Jeep 4xe

În oferta importatorului Auto Italia, Noul Jeep Renegade 4xe pornește de la un preț de listă de 32.773 euro + TVA și poate fi achiziționat de la 32.500 euro cu TVA inclus prin aplicarea reducerilor aferente Programului Rabla.

Noul Jeep Compass 4xe pornește de la 37.395 euro + TVA, iar prețul scade până la 37.500 euro cu TVA inclus prin Programul Rabla.

Jeep Wrangler 4xe conduce ofensiva de electrificare a mărcii. Capabilitatea Jeep Wrangler Trail Rated 4×4 este posibilă printr-un pachet de baterii etanșe de 400 volți și sisteme electronice care pot funcționa în cele mai dificile condiții. Animat de un propulsor turbo PHEV cu injecție directă I4 DOHC de 2,0 L, 4xe oferă o putere maximă combinată impresionantă, de 380 CP și un cuplu combinat de 637 Nm, indiferent de nivelul de echipare ales – Sahara sau Rubicon.

Noul Jeep Compass: motorizări hibrid și prețuri în România

Cu un consum de combustibil de aproximativ 3,5 litri / 100 km în regim hibrid, mai mult de 50 km de rulare electrică pură cu zero emisii (în ciclul WLTP urban), accelerație de la 0 la 100 km / h în 6,4 secunde și moduri de conducere E-Selec, acesta este cel mai capabil, puternic, eficient, ecologic și avansat din punct de vedere tehnic model Wrangler introdus vreodată în Europa.

Wrangler 4xe complet echipat, în versiunea Sahara, pornește de la 70.300 euro TVA inclus prin reducerile cumulate susținute de Programele Rabla și Rabla Plus.

V-ar putea interesa și:

Următorul model electrificat al gamei va avea premiera globală în ultimul trimestru al acestui an – a cincea generație Jeep Grand Cherokee.

Foto: Jeep

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro

Urmărește-ne pe Facebook și Instagram