Recall pentru zece modele de mașini hibride BMW

Autor: EVmarket Romania
celule de baterii hibride BMW

BMW România anunță un recall pentru zece modele de autoturisme hibride. În total sunt rechemate în service 27 de mașini hibride BMW pentru probleme la bateria de înaltă tensiune.

RECALL hibride BMW: probleme baterie

Autovehicule hibride BMW rechemate în service sunt modele: BMW X2, BMW seria 2 Active Tourer si Grand Tourer, BMW X1 ( 2018-), BMW X5 (2019-), MINI Countryman, BMW i8 ( standard + roadster ), X3 (2017- ), BMW Seria 7 (2019-), BMW Seria 3 ( 2019-), BMW Seria 5 ( 2017-).

„La mașinile incluse în această campanie este posibil ca la bateriile de înaltă tensiune încărcate la întreaga capacitate, impurități pătrunse în celulele bateriei să cauzeze scurtcircuite. În cazul cel mai defavorabil, acest lucru poate duce la incidente termice”, anunță BMW România.

Clienții au fost informați să evite încărcarea completă a bateriei de înaltă tensiune evitând astfel pericolul apariției unui scurtcircuit.

Serii VIN recall hibride BMW

serii vin recall bmw hibride

V-ar putea interesa şi:

În Marea Britanie, bateriile second-hand BMW ajung la Off Grid Energy, lider de piaţă în stocarea energiei, care le utilizează la crearea unităţilor mobile de energie. În acest fel, bateriile retrase de la automobilele electrice BMW şi MINI EV mai sunt folosite o perioadă de timp. Bateriile automobilelor electrice BMW şi MINI au o garanţie de opt ani sau 160.000 de kilometri.

BMW Group va avea 25 de modele electrificate pe şosele până în 2023, peste jumătate dintre acestea fiind full electrice. BMW Group se aşteaptă ca automobilele electrificate să reprezinte între 15 şi 25% din vânzările globale ale companiei până în 2025. În 2021,.un sfert din automobilele vândute de companie în Europa vor fi electrificate – acea valoare este de aşteptat să crească la o treime în 2025 şi la jumătate în 2030.

Urmărește-ne pe Facebook

Știri similare