Range Rover Evoque primește actualizări

Autor: Cosmin Lixandru
Range Rover Evoque

Land Rover a adus câteva îmbunătățiri SUV-ului Range Rover Evoque printre care și noile lumini Pixel 1 LED, jante de 21 inch, trei nuanțe noi pentru caroserie (Albastru Tribeca, Corinthian Bronze și Gri Arroios) și un ecran central curbat. Prețul pe piața europeană pornește de la 49.800 euro cu TVA.

Îmbunătățiri Range Rover Evoque la interior

Range Rover Evoque  primesteun nou display central curbat, cu diagonala de 11.4 inch, care preia toate funcțiile mașinii. Butoanele fizice au fost, practic, eliminate.

O altă noutate este un nou selector pentru transmisia automată și un tunel median modificat.

Motorizările Range Rover Evoque

Range Rover Evoque are motorizări diesel și pe benzină, cu tehnologie MHEV (mild hybrid electric vehicle), dar si un plug-in hybrid (P300e).

Caracteristici tehnice și prețuri mașini electrice

Propulsoarele sunt două motorizări diesel Ingenium, în 4 cilindri, ambele având tehnologie MHEV. Utilizând un electromotor antrenat prin curea și o baterie, vehiculele cu tehnologie MHEV recuperează energia pierdută de obicei la decelerare și o folosesc pentru a încarca bateria de 48 V a vehiculului.

Rezultatul este o funcționare mai lină a sistemului stop-start și un consum de combustibil mai redus – oferind clienților o parte din avantajele propulsiei electrice, fără a fi necesară conectarea vehiculului la priză, pentru încărcarea bateriei.

Range Rover Evoque

Motorizări Range Rover Evoque

Disponibile în variante de 163 CP și 204 CP, aceste motorizări sunt mai puternice și mai eficiente decât variantele anterioare.

V-ar putea interesa și:

Primul motor Ingenium pe benzină, cu 3 cilindri, de 1,5 litri, disponibil pentru Evoque – P160 – este cuplat la o transmisie automată cu 8 trepte. Motorul avansat cu 3 cilindri P160 – identic cu cel utilizat de motorizarea hibridă cu conectare la priză P300e – dezvoltă o putere de 160 CP (118 kW) și un cuplu de 260 Nm.

SUV-uri plug-in hybrid cu prețuri sub 50.000 euro

Modelele Discovery Sport și Evoque vin cu o gamă de motorizări pe benzină, în variantele P200, P250 și P300, toate echipate cu tehnologie MHEV.

V-ar putea interesa și:

Pentru 2020 este disponibil și noul Evoque Limited Edition, cu plafon contrastant de culoare Nolita Grey. Bazat pe modelul Evoque S, această ediție specială se remarcă printr-o serie de opțiuni și motorizare plug-in hibrid, denumită P300e.

Urmărește-ne pe Google NewsFacebookTwitter șLinkedIn