Nissan Note Autech – versiunea crossover a modelului Note

Autor: Cosmin Lixandru
A+A-
Reset
Nissan Note Autech Crossover

Nissan a prezentat pe piața din Japonia noul Nissan Note Autech, versiunea crossover a modelului compact hatchback Note. Acesta are o gardă la sol cu 25 de milimetri mai mare decât Note.

La aproape un an de la introducerea noului Note, care vine exclusiv cu o configurare e-Power, Nissan a prezentat acum modelul sub formă de crossover pe care și-a pus amprenta Autech, subsidiara care modifică modele Nissan.

Specificații tehnice Nissan Note Autech crossover

Nissan Note Autech crossover este disponibil cu același sistem de propulsie electric 4WD Nissan e-Power, cu range extender, ce dezvoltă 136 CP și 300 Nm.

Trenul de rulare este acționat exclusiv de un motor electric, care este alimentat de o baterie încărcată de curentul produs de un motor termic, care nu este deloc conectat la roți.

O suspensie special reglată și anvelope cu diametru mai mare oferă Note Autech Crossover o gardă la sol suplimentară de 25 mm față de Note, pentru o manevrabilitate îmbunătățită pe terenuri neuniforme și drumuri înzăpezite.

V-ar putea interesa și:

Arcurile, amortizoarele și servodirecția au fost reglate pentru un confort îmbunătățit la deplasare, oferind o conducere confortabilă atunci când este condus pe off-road. Noua configurație promite o deplasare liniară, distractivă și sportivă în diverse situații de conducere.

Note Autech Crossover vine, de asemenea, cu o grilă noua și LED-uri albastre. Oglinzile exterioare sunt îmbrăcate în finisaje metalice, în timp ce protecțiile pragurilor laterale, garniturile pentru arcurile roților, mulajele acoperișului și jantele noi din aliaj completează aspectul de crossover.

În interior, vehiculul primește scaune din piele artificială, precum și elemente care imită lemnul de trandafir montate pe tabloul de bord. Întregul interior are la bază o temă neagră.

V-ar putea interesa și:

Noul Nissan Note Autech poate fi oferit cu o caroserie în două tonuri, Aurora Flare Blue Pearl cu plafon Super Black și finisaj Midnight Black. Combinația Premium Horizon Orange cu plafon Stealth Gray este disponibilă exclusiv pe acest model. Modelul poate fi configurat în una dintre cele 8 nuanțe pentru caroserie.

Nissan Note nu mai este comercializat pe Bătrânul Continent din 2017, când a încetat şi producţia acestuia la uzina din Sunderland. Locul lăsat liber de Note a fost luat de noua generaţie Nissan Micra.

Mașini hibride: Micro-hibrid (HEV), Mild hibrid (HEV), Full hibrid (HEV), Hibrid plug-in (PHEV), Range Extender/REX (PHEV). 

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro.

Urmărește-ne pe Google NewsFacebookTwitter șLinkedIn

Știri similare