Mercedes-Benz GLA va fi disponibil plug-in hybrid și electric

Autor: EVmarket Romania
A+A-
Reset

Mercedes-Benz România a prezentat noul SUV GLA, disponibil cu patru motorizări diesel și benzină, iar spre final de an și într-o versiune plug-in hybrid. Modelul va avea și o versiune 100% electrică, denumită EQA.

Versiunea plug-in hybrid se va numi GLA250e, va avea 215 CP și o autonomie în modul electric de 70 de km. Timpul de încărcare până la 80% va fi mai mic de o oră.

Despre noul Mercedes-Benz GLA

Lansat ca un crossover în urmă cu 6 ani, GLA a crescut în dimensiuni și a fost transformat într-un SUV. Modelul este cu 10 cm mai înalt (1.507 mm) decât prima generație și cu 30 mm mai lat (1.804 mm). Garda la sol se menține la puțin peste 14 cm.

Ampatamentul este cu 30 mm mai lung (2.699 mm), ceea ce conduce la un spațiu mai mare pentru picioarele pasagerilor din spate (+116 mm). De asemenea, capacitatea portbagajului a crescut cu 14 litri, de la 421 la 435 litri. Bancheta este din trei bucăți și poate culisa spre partea din față pentru a mări și mai mult portbagajul.

V-ar putea interesa și:

GLA primește o funcție mai puțin întâlnită – car wash, care pregătește mașina pentru spălătoriile auto. Modelul va plia oglinzile laterale, va închide geamurile și trapa, va opri senzorii și ștergătoarele.

Interiorul este nou și în linie cu noua abordare Mercedes-Benz. Două ecrane cu diagonala de 7 inch pentru instrumentarul de bord și sistemul de infotainment sunt disponibile în standard. Opțional acestea pot fi de 10.3 inch.interior Mercedes-Benz GLA

Motorizări Mercedes-Benz GLA

Sunt disponibile doua propulsoare pe benzina: 1,33 litri 163 CP, 2 litri si doua diesel: 1,5 litri, 2 litri. Toate patru sunt motoare supraalimentate. Transmisiile sunt automate cu dublu ambreiaj cu 7 și 8 trepte în funcție de puterea motoarelor.

V-ar putea interesa și:

Urmărește-ne pe FACEBOOK

Știri similare