Mașini Mitsubishi 2021: un nou model sosește în România

Autor: Dan Vache
Masini Mitsubishi Eclipse Cross PHEV Mitsubishi plug in hybrid

Mașini Mitsubishi 2021: Mitsubishi Eclipse Cross PHEV este noutatea în gama mărcii japoneze în România anul acesta. SUV-ul hibrid Mitsubishi costă 39.400 de euro cu TVA.

Mașini Mitsubishi

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV facelift vine cu un sistem plug-in hybrid format dintr-un motor pe benzină MIVEC de 2.4 litri și două motoare electrice, câte unul pe fiecare punte.  Puterea totală a sistemului hibrid este de 188 CP.

Modelul are o baterie de 13.8 kWh și autonomie maximă în regim electric de 45 de kilometri.

Mitsubishi a prezentat noul Mitsubishi Outlander 2021

În funcție de nivelul de echipare comandat, Mitsubishi oferă și o reducere de până la 4.500 de euro față de prețul de listă. Sunt disponibile 5 niveluri de echipare: Inform, Invite, Intense, Intense+ și Instyle.

Mitsubishi Eclipse Cross facelift va fi disponibil și cu motorul pe benzină MIVEC de 1.5 litri și 163 de cai putere. Cu tracțiune față și transmisie manuală, modelul pe benzină costă în România 19.700 euro.

V-ar putea interesa și:

Îmbunătățiri Mitsubishi Eclipse Cross

Noua versiune PHEV a SUV-ului japonez va primi modificări la grila frontală și faruri mai înguste. Bineînțeles și stopurile au fost la rândul lor restilizate. Noutățile estetice sunt inspirate din filosofia de design Dynamic Shield a mărcii.

La interior, Mitsubishi Eclipse Cross facelift va avea un ecran touch cu diagonala de 8 inch, care a fost pozionat mai aproape de șofer și de pasagerul din față.

Japonezii au anunțat că nu vor mai lansa modele complet noi de mașini Mitsubishi în Europa, pentru a reduce costurile pentru următorii trei ani.

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro

Urmărește-ne pe Facebook și Instagram

Știri similare