Ford Kuga Hybrid – autonomie de până la 1.000 Km

Autor: EVmarket Romania
A+A-
Reset
Ford Kuga hybrid

Ford își extinde gama de SUV-uri electrificate Kuga cu noul Ford Kuga Hybrid – capabil să ruleze 1.000 de Km în modurile de condus benzină-electric și pur-electric fără a fi nevoie de alimentare de la pompă sau încărcare la priză.

Bateria cu 60 de celule, de 1.1 kWh cu funcție de autoîncărcare a noului model Ford Kuga Hybrid este alimentată automat atât de motorul pe benzină de 2.5 litri, cu ciclu Atkinson, cât și prin utilizarea unei tehnologii de încărcare regenerativă la frânare sau coborâre în pantă. Bateria folosește un sistem de răcire cu lichid.

Autonomia totală a noului Ford Kuga Hybrid este mai mare cu 30% decât cea a Kuga Plug-In Hybrid, care oferă, însă, o autonomie pur electrică de până la 56 de kilometri WLTP.

Ford Kuga Hybrid 190 CP este primul Kuga ce combină un sistem de propulsie electrificat cu opțiunea Ford All-Wheel Drive.

Recall Ford 2020: Înlocuire airbag şofer la 6.307 maşini

“Fiecare dintre modelele noastre electrificate Kuga aduce un set unic de beneficii. Pentru noul nostru Kuga Hybrid, acesta include un consum de combustibil și o autonomie ce pot rivaliza foarte ușor cu motoarele pe motorină, încrederea suplimentară oferită de tracțiunea integrală inteligentă și rafinamentul desăvârșit oferit de o încărcare fără nevoia unui cablu, și o experiență de condus pur-electrică“, a declarat Roelant de Waard, vice-președinte Marketing, Sales & Services, Ford Europa.

Unul dintre cele 17 vehicule eletrificate Ford care urmează să fie disponibile pentru clienții din Europa înainte de sfârșitul anului viitor, Ford Kuga Hybrid este acum în productie la fabrica Ford din Valencia, Spania.

Kuga Hybrid se alătură variantelor Kuga Plug-In Hybrid si EcoBlue mild Hybrid de 48 de volți, alături de motoarele tradiționale pe benzină și diesel.

Accelerarea 0-100 Km/h (0-62 mph) se face în 9.1 secunde pentru varianta cu tracțiune față.

Kuga Hybrid este disponibil la comandă într-o gamă cuprinzătoare de variante, inclusiv Trend, Titanium, Titanium X, ST Line, ST Line X și Vignale, oferind o gamă largă de tehnologii de asistență pentru șofer și confort.

V-ar putea interesa și:

Modemul FordPass Connect, prezent în dotarea standard, le va permite șoferilor să-și planifice mult mai ușor și rapid călătoriile, cu ajutorul actualizărilor Live Traffic pentru sistemul de navigație și o gamă largă de alte tehnologii disponibile prin aplicația FordPass, cum ar fi: deblocarea/blocarea ușilor, Remote Start, localizarea vehiculului.

Încărcarea wireless face parte din echiparea standard, iar opțional, clienții mai au la dispoziție: sistemul de infotainment SYNC3, un ecran tactil central de 8 inch și un sistem audio premium B&O.

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro.

Urmărește-ne pe FACEBOOK

Știri similare