Există un potenţial risc de siguranţă la vehiculele MHEV Puma

Autor: EVmarket Romania
A+A-
Reset

Ford România recheamă în service 13 vehicule Ford Puma pentru un potenţial risc de siguranţă la vehiculele MHEV Puma. Durata, în funcție de natura intervenției, este 0,4 ore.

Recall Ford Puma MHEV

„Există un potenţial risc de siguranţă la vehiculele MHEV Puma. Vehiculul dvs. este dotat cu un acumulator MHEV de 48 V şi este posibil ca conexiunile electrice ale acestui acumulator să nu fi fost strânse la valorile corecte din specificaţii. Conexiunile la acumulator care nu sunt strânse conform specificaţiilor s-ar putea slăbi, ducând la o conexiune electrică precară şi, eventual, la pierderea funcţiei MHEV. Acest lucru ar duce la afişarea unui mesaj de avertizare pe tabloul de bord”, anunță compania.

V-ar putea interesa și:

Ford mai spune că, „în cazul puţin probabil al existenţei unei conexiuni slabe la acumulatorul MHEV, rezultatul ar putea fi o supraîncălzire locală şi posibilă topire a componentelor din jur şi, în situaţii extreme, acest lucru ar putea duce la un incendiu în vehicul. Dealerul dvs. Ford autorizat vă va inspecta conexiunile pentru a detecta eventuale semne de deteriorare şi va aplica procedura corectă de strângere la cuplu. Acest lucru va preveni pierderea funcţiei MHEV”.

Recall Ford în România: compania a făcut 6 recall-uri

Vor fi trimise scrisori în legătură cu această campanie tuturor utilizatorilor de autoturisme afectate pentru a se prezenta la cel mai apropiat reparator autorizat Ford.

Intervenția este efectuată gratuit, toate costurile fiind acoperite integral de către fabrică. Proprietarii mașinilor Ford afectate de rechemări în service trebuie să se programeze la o unitate de service autorizată.

V-ar putea interesa și:

Urmărește-ne pe FACEBOOK

Știri similare