Visual Fan, care deține Allview, intră pe piața de mașini electrice

Autor: EVmarket Romania
A+A-
Reset
visual fan masini electrice

Visual Fan, companie listată la Bursa de Valori București sub simbolul ALW și deținătoarea brandului Allview, anunță intrarea pe piața mașinilor electrice.

În ultimii ani, industria IT a cunoscut un grad de dezvoltare și inovare din ce în ce mai accentuat, fapt constatat și în cadrul industriei auto. Tot mai multe companii din domeniul tehnologiei s-au îndreptat spre piața mașinilor electrice, iar pe de altă parte, industria auto a manifestat o tendinţă de electrificare accentuată, mașinile devenind din ce în ce mai automatizate și tehnologizate.

Distribuția de mașini electrice – Visual Fan

Demararea acestui proiect se va realiza prin deschiderea unei companii noi, ce va avea ca obiect de activitate principal distribuția de mașini electrice – Visual EV S.R.L. și al cărei capital este deținut în proporție de 95% de către Visual Fan S.A..

„Prin lansarea acestei noi linii de business ne dorim să fim parte încă la început din tranziția către o mobilitate mai curată și mai durabilă, dintr-un viitor sustenabil, în care calitatea aerului va conta tot mai mult. (…) În viitor, dorim să ne aducem aportul pe această piață și în industria mașinilor electrice”, a declarat Lucian Peticilă – CEO Visual Fan și Visual EV.

Tesla Roadster: Prețuri, autonomie, dată de lansare

Primul model de mașină va fi prezentat în cadrul evenimentului de lansare, ce va avea loc în data de 16 decembrie 2021, la showroom-ul Brady Auto Center, care reprezintă primul dealer al companiei Visual EV.

Noul model va fi expus în cadrul showroom-ului Brady Auto Center din București, începând cu data lansării.

Visual Fan, deținătoarea brandului Allview (simbol bursier ALW) este o companie cu capital integral românesc. A fost fondată la Brașov, în 2002, și produce telefoane mobile, sisteme Smart Home, tablete, laptopuri și alte gadgeturi. Este prezentă pe piețele IT&C din peste 10 țări.

V-ar putea interesa și:

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro.

Urmărește-ne pe FacebookTwitter șLinkedIn

Știri similare