Tesla va avea o mașină electrică de 21.000 euro

Autor: EVmarket Romania
reprezentanta Tesla electrica Romania

Tesla va avea o mașină electrică de 25.000 de dolari (21.000 euro), care va ajunge pe piață peste trei ani, în 2023. Prețul va fi mai mic datorită tehnologiei pe care americanii o vor folosi pentru a produce baterii mai ieftine, scrie electrek.co, citat de Wall-Street.ro.

Noua mașină electrică – 320 km autonomie

Tesla va proiecta și va construi în China un hatchback electric de dimensiuni mai mici, care va fi mai ieftin. Tesla nu a dezvăluit nicio altă specificație a mașinii, dar Musk a sugerat anterior că va avea o autonomie de peste 320 de kilometri.

Specificații modele Tesla, prețuri, autonomie

V-ar putea interesa și:

„Tesla va produce un model electric competitiv de 25.000 de dolari care va fi complet autonom”, a declarat CEO-ul Elon Musk.

Opinii pro și contra Tesla Model 3 de la un proprietar român

El a arătat că acest nou palier de preț este atins prin noua celulă a bateriei Tesla și procesul de fabricare a bateriei. Autonomia bateriilor va crește cu aproximativ 16%, iar puterea de încărcare se va mări de 6 ori.

V-ar putea interesa și:

Musk a adăugat, de asemenea, că noua mașină electrică de 25.000 de dolari va veni pe piață în aproximativ trei ani, când Tesla va accelera producția noii sale baterii.

Urmărește-ne pe FACEBOOK

Știri similare