Recall Kona Electric: Actualizare soft BMS

Autor: EVmarket Romania
Hyundai Kona Electric priza recall kona

Recall Kona Electric: Hyundai Auto România recheamă în service 25 de autoturisme Kona EV întrucât unele vehicule pot avea o defecțiune internă a bateriei care poate duce la semnalizarea în bord a avariei sau la o posibilă degajare de căldură internă.

Pentru acest recall Kona (OS EV) vor fi trimise scrisori personalizate de informare tuturor utilizatorilor de autovehicule afectate de campania de rechemare cu indicația de a se prezenta la cel mai apropiat Atelier Hyundai din rețeaua autorizată Hyundai Auto România.

Scopul acțiunii: verificarea și efectuarea unei actualizări a BMS (Battery Management Software). Intervenția este efectuată gratuit, toate costurile fiind acoperite integral de către brandul Hyundai.

Durata aproximativă a intervenției pentru acest recall Kona EV este de 0.5 ore.

Seriile de sașiu (VIN), ale autovehiculelor ce fac parte din campanie:

recall kona

V-ar putea interesa și:

Kona Electric este disponibil în România la un preț de pornire de 35.272 euro cu TVA inclus, în varianta de 136 CP, cu bateria de 39,2 kWh și nivelul de echipare Highway.

Modelul Kona Electric beneficiază de două variante de propulsoare: cu bateria de 64 kWh, modelul are 204 CP și un cuplu de 395 Nm. Timpul de accelerație de la 0 la 100 km/ h este de 7,6 sec. Autonomia este de până la 449 km (WLTP). Pentru versiunea de bază, capacitatea bateriei este de 39,2 kWh (autonomie 289 km – WLTP), iar motorul de 136 CP.

Conectat la un încărcător rapid de 100 kW, acumulatorul de 64 kWh poate fi încărcat până la 80% în 54 min. Cu încărcătorul on-board de 10,5 kW care funcționează la curent alternativ (AC), pentru pachetul cu baterie de 64 kWh, procesul durează 7 h 30 min, respectiv 4 h 50 min pentru cea de 39,2 kWh.

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro.

Urmărește-ne pe Facebook

Știri similare