Primul showroom Tesla din România nu vinde mașini

Autor: EVmarket Romania
showroom Tesla

Teslounge Bucharest, companie de finanțare în leasing a mașinilor electrice Tesla, deschide primul showroom Tesla din România, la București. Este un showroom independent, nu o reprezentanță Tesla. Nu este vorba despre un dealer auto, prin urmare compania nu vinde mașini și nu are service propriu. Teslounge Rent & Lease din Corbeanca funcționează ca o companie de leasing financiar și se adresează exclusiv persoanelor juridice. Cu toate acestea, compania oferă test drive gratuit cu modelele Tesla.

În acest showroom Tesla poți să vezi cum arată modelul care va fi comandat pentru tine pe site-ul oficial Tesla.

Primul showroom Tesla din România nu vinde mașini

Compania de finanțare se poate ocupa de toată procedura pentru ca automobilul Tesla ales de client să ajungă în România din Olanda. Contractele de leasing pot fi făcute doar cu persoane juridice (inclusiv PFA).

Mașinile Tesla vor fi predate de la sediul acestui showroom Tesla (Șoseaua Fabrica de Glucoză 6-8), în aproximativ 3 luni din momentul comenzii (Model 3).

Tesla Model S și Model X au primit un facelift și peste 1.000 CP

Modelele Tesla comandate de români nu pot fi plătite cash, doar în leasing financiar pe o perioadă de 3-5 ani. Pe perioada leasingului mașinile aparțin companiei Teslounge, iar după aceea pot fi vândute persoanelor juridice.

Modelele Tesla comandate de Teslounge sunt mai scumpe decât pe site-ul Tesla. Adaosul este sub 10%, pe lângă acesta este percepută și o dobândă de finanțare. În funcție de model, această diferență poate echivala cu ecotichetul Rabla Plus de 9.200 euro.

Teslounge Rent & Lease este singura companie validată în cadrul programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, Rabla Plus.

Fiind o companie de leasing, nu un dealer auto Tesla, nu există un service dedicat mărcii de mașini americane. Teslounge lucrează cu alte service-uri care repară mașini premium în România, asemeni companiilor de leasing financiar.

V-ar putea interesa și:

Tesla Model X Dancing

Românii își pot achiziționa mașini americane electrice Tesla prin Rabla Plus începând de la jumătatea lunii octombrie 2020. Teslounge are peste 20 de automobile Tesla finanțate anul trecut, care au beneficiat de acest ecobonus.

Showroom-ul are o suprafață de peste 250 de metri pătrați și este cel mai mare din Sud-Estul Europei. Pentru 2021, Teslounge Bucharest estimează că va finanța achiziția a cel puțin 300 de autovehicule marca Tesla în România.

Urmărește-ne pe FacebookTwitter și LinkedIn