Premieră la Mazda: funcții de conectivitate auto

Autor: Cosmin Lixandru
Mazda- MX-30 conectivitate, mazda electric cars

Mazda MX-30 va integra în premieră funcții de conectivitate auto prin noua aplicație MyMazda, disponibilă în Google Play Store și Apple AppStore.

Mazda intră într-o nouă etapă de conectivitate pentru produsele sale. În premieră pentru noul vehicul electric Mazda MX-30, o nouă gamă de caracteristici de conectivitate vor fi disponibile prin intermediul smartphone-urilor clienților.

Funcții de conectivitate auto Mazda

Mazda ca oferi funcții de conectivitate auto precum reglarea de la distanță a temperaturii și a sistemului automat de climatizare. Alte funcții sunt asistența în timpul încărcării – de la găsirea și navigarea la o stație de încărcare, închiderea vehiculului sau localizarea de la distanță, până la controlul duratei de încărcare și/sau a autonomiei vizate.

Mazda MX-30: caracteristici tehnice auto, prețuri

Producătorul de mașini colaborează cu furnizorul japonez de servicii de telecomunicații KDDI, care împreună cu compania de servicii digitale Orange Business Services asigură pentru Mazda o platformă IoT personalizată.

„Odată cu versiunea evoluată a aplicației MyMazda și primul nostru vehicul electric, noua Mazda MX-30, introducem servicii de conectivitate auto în toată Europa care vor elimina barierele dintre mașină și șofer și vor crea o experiență unică de utilizare. Platforma oferită de KDDI și Orange va permite un grad ridicat de personalizare, oferind în același timp standarde înalte în ceea ce privește performanța și securitatea”, spune Martijn ten Brink, vicepreședinte vânzări și servicii clienți, Mazda Motor Europe.

Mazda MX-30, cel mai nou model din gama mărcii și primul autovehicul electric conceput de Mazda, a ajuns în showroomurile din România și poate fi testat la partenerii mărcii.

Versiunea de lansare oferă un nivel ridicat de echipare și include dotări disponibile în pachetele Luxury, în prețul de 33.990 euro (TVA inclus). Prin intermediul programului Rabla Plus, prețul versiunii de lansare este aproximativ 24.700 euro (TVA inclus).

Mazda MX-30 este disponibil cu o garanție de 5 ani în limita a 150.000 de km, iar bateria beneficiază de 8 ani în limita a 160.000 de km.

Urmărește-ne pe FACEBOOK

Știri similare