Mașinile Tesla recunosc limitele de viteză de pe indicatoare

Autor: EVmarket Romania
A+A-
Reset
tesla semne limita de viteza depășirea vitezei legale, Viteza minimă

Tesla face un update software prin care mașinile vor fi capabile să recunoască limitele de viteze de pe indicatoarele rutiere, astfel că nu mai trebuie să se bazeze exclusiv pe valorile indicate pe sistemul de navigație. In acelasi timp, funcția Traffic Light and Stop Sign Control a primit o actualizare prin care șoferii vor auzi un sunet de notificare atunci când culoarea semaforului devine verde, scrie Wall-Street.ro.

Proprietarii Tesla își hack-uiesc mașinile pentru performanțe

În momentul în care camera mașinii Tesla detectează un panou, ce informează conducătorii cu privire la limita de viteză, aceasta va notifica șoferul, amintindu-i de limita respectivă de fiecare dată când alege să calce pedala de accelerație mai mult decât îi permite legea.

Specificații modele Tesla, prețuri, autonomie

Speed Assist se bazează acum pe camerele video pentru a detecta limitele de viteză de pe indicatoare pentru a îmbunătăți datele despre limitele de viteze pe drumurile locale.

Pe lângă această opțiune, noul software al mașinilor Tesla vine și cu îmbunătățiri în ceea ce privește semafoarele și indicatoarele de circulație STOP.

V-ar putea interesa și:

Americanii au găsit o soluție să își facă singuri upgrade-uri pentru a obține performanțe mai bune de la automobilul electric Model 3. Metoda ilegală prin care își hack-uiesc singuri mașinile îi costă jumătate din prețul cerut de constructorul auto.

Modelele americane primesc periodic actualizări software automate, care rezolvă probleme și îmbunătățesc sistemele în general. În plus, proprietarii pot achiziționa numeroase alte upgrade-uri, inclusiv pentru performanțe îmbunătățite, prin intermediul aplicației.

V-ar putea interesa și:

Foto: hangjia xu on Unsplash

Urmărește-ne pe FACEBOOK

Știri similare