Mașina electrică care costă 10000 de dolari în America

Autor: EVmarket Romania
Kandi K23 America

Producătorul chinez de mașini electrice Kandi intră pe piața din America pe 18 august, cu două modele de mașini electrice, K23 și K27. Rezervările pot fi făcute pentru 100 de dolari. Primele livrări încep în al patrulea trimestru al anului 2020. 

Cele mai ieftine mașini electrice din America

Mașinile electrice chinezești vor fi cele mai ieftine din America. Subvențiile pentru mașini electrice ajung la 7.500 de dolari în America, însă cu ajutorul unor subvenții suplimentare din partea unor state, vehiculele ar trebui să fie disponibile în unele cazuri pentru 10.000 dolari (Kandi K27), respectiv 20.000 dolari (Kandi K23).

Kandi America își face campania de lansare sub sloganul „Kandi. Auto EVolution pentru toți”.

V-ar putea interesa și:

K27 este cel mai ieftin dintre cele două modele. Mașina electrică de oraș are patru locuri și oferă o autonomie de aproximativ 160 de kilometri. Capacitatea bateriei este de 17,69 kWh.

În timp ce K27 este destinat în principal navetiștilor, K23 este ceva mai mare și mai încăpător. Bateria de 41,4 kWh (NCM) oferă o autonomie de 290 kilometri. Nu se știe încă dacă cifrele făcute publice pentru autonomie sunt EPA, cele mai stricte din America sau sunt NEDC din China.

V-ar putea interesa și:

Numele companiei care produce mașinile electrice chinezești este Kandi Technologies Group. Mașinile vor fi vândute de Kandi America, denumirea comercială a filialei Kandi, proprietatea SC Autosports LLC. Vânzările se vor concentra inițial pe Dallas – Fort Worth, Texas.

Urmărește-ne pe FacebookTwitter și LinkedIn