Dacia electrică / Renault K-ZE, în teste în România

Autor: EVmarket Romania
logotip dacia

O mașină electrică camuflată, văzută în parcarea unui centru comercial din Craiova, ar putea fi o Dacia electrică, model derivat din Renault K-ZE vândut pe piața din China. Atelierul de Detailing Craiova a postat pe Facebook câteva poze cu mașina.

Dacia electrică

Mașina electrică are liniile conceptului Dacia Spring, care prefigurează Dacia electrică.

Renault a confirmat că Dacia electrică va sosi pe piață cel mai devreme în 2021, fiind trecută în raportul francezilor cu un nume de cod Urban City car.

V-ar putea interesa și:

Prețul vehiculat în presa străină este de 15.000 euro. Dacia electrică ar putea avea un propulsor de 45 CP, care îi va oferi o viteză maximă de 105 km/h. Versiunea de serie Dacia electrică va avea o autonomie de circa 200 km conform normelor WLTP.

La începutul anului, Dacia a anunțat că va prezenta „cel mai accesibil” automobil de oraș 100% electric de pe piață pe 3 martie la Salonul Auto de la Geneva, însă din cauza pandemiei Covid-19 evenimentul a fost anulat.

V-ar putea interesa și:

Dacia lansează anul acesta noile Logan, Sandero și Sandero Stepway

Afișând o lungime ceva mai mare decât a modelului precedent, noul Logan se remarcă prin silueta complet redesenată. Linia ușor descendentă a pavilionului, cu antena radio amplasată în partea din spate a acestuia, precum și efectul generat de îngustarea graduală a geamurilor laterale conferă vehiculului un aspect dinamic.

O serie de elemente estetice ale noului Logan se regăsesc și pe noile Sandero și Sandero Stepway, printre acestea figurând semnătura luminoasă în formă de Y, ecartul redus între roți și pasajele acestora, precum și noul design al mânerelor de uși.

Urmărește-ne pe Google NewsFacebookTwitter și LinkedIn

Știri similare