Ce mașini electrice din Europa au cele mai multe daune

Autor: EVmarket Romania
A+A-
Reset
vehicule electrice daune Masini electrice second-hand masinile electrificarea flotelor, reglaj faruri

Numărul de mașini electrice în creștere în Europa, datorită stimulentelor acordate de majoritatea țărilor, a creat în ultimii ani o piață second-hand destul de mare și pentru aceste modele. Numai pe Mobile.de sunt la vânzare peste 10.000 de vehicule electrice second-hand, iar o parte dintre acestea au avut daune, fiind implicate în accidente rutiere.

Pentru a afla ce mașini electrice din Europa au avut cele mai multe daune EVmarket.ro a cerut aceste date companiei Car Vertical, care deține platforma carvertical.com, o bază de date internaţională unde puteți verifica seria de şasiu (VIN-ul) a autoturismului pentru a obține date despre daune sau revizii, număr de kilometri reali.

Topul a fost realizat ținând cont de procentul de mașini electrice avariate din numărul total de modele verificate pe carVertical.

Mașini electrice din Europa care au cele mai multe daune conform Car Vertical

  1. Tesla Model X

SUV-ul electric american Tesla Model X este mașina electrică din Europa care are cele mai multe mașini cu daune, potrivit verificărilor făcute de Car Vertical în rapoartele sale. Peste 50% dintre mașinile verificate au avut daune.

Tesla Model x

2. Tesla Model 3

Cea mai dorită mașină electrică din lume, sedanul Tesla Model 3, este pe locul doi în ceea ce privește numărul de mașini electrice cu daune.

Tesla Model 3 second-hand

Top 10 cele mai fiabile mașini la nivel european

3. Volkswagen e-Golf

Un procent similar cu Tesla Model 3 îl au și mașinile electrice Volkswagen e-Golf când vine vorba de accidente. Acesta este pe locul 3 în clasamentul Car Vertical.

Volkswagen e-Golf

4. Tesla Model S

Având mult mai puține daune decât Tesla Model 3 și Volkswagen e-Golf, cel mai râvnit sedan electric, Tesla Model S, se situează pe locul 4 în ceea ce privește incidentele.

tesla km reali 2

V-ar putea interesa și:

5. BMW i3

Cu procente similare lui Tesla Model S, modelul electric BMW i3 este în top pe locul 5, în ceea ce privește numărul de mașini electrice care au înregistrat daune.

BMW i3 BMW i3s daune

6. Nissan Leaf

BMW i3 este urmat de Nissan Leaf cu un număr similar de mașini electrice avariate în urma accidentelor rutiere în Europa.

nissan Leaf daune

car Vertical este un site pentru verificare istoric auto, concurent cu VerificareVIN, InspectorAuto, autoDNA, VIN-INFO.

Urmărește-ne pe FACEBOOK

Știri similare